Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Asia on pihvi (ja pizza)

No nyt niitä kasvisruokia mitä piti jo edelliseen postaukseen lykätä! Oon ollut vähän nirso kasvispihvien suhteen, mutta nyt löytyi semmonen resepti, että jopa lihansyöjät kotona Ylöjärvellä jaksoi kehua näitä. Ohje pihveihin löytyy Pastanjauhantaa-blogista.

kasvispihvit
Omat pihvit ei ihan muistuta ulkonäöltä esikuviaan. Taisin tehdä vähän hienompaa raastetta tai jotain. Mutta katsokaa miten ihanan värikästä ruokaa yhtä kaikki! Lisäksi tein erilaisen kastikkeen. Sekoitin turkkilaiseen jogurttiin tuorejuustomaista vuohenjuustoa, persiljaa ja vähän suolaa. Kun tein näitä itelleni, söin kyljessä pestolla maustettuja paistinperunoita, mutta porukoilla tehtiin näiden kanssa ite lohkoperunoita. Nam nam.

spelttipizza
Kokeilinpa eräänä päivänä myös ite tehtyä pizzapohjaa. Idan inspiroimana tein spelttipohjan ja onnistuihan se ihan kiitettävästi. En saanut siitä semmoista pizzeriamaisen ohutta ja rapeaa, mutta pohjan tekeminen oli kuitenkin niin vaivatonta, että voisin melkein jatkossa korvata kaupan pohjat täysin tällä ja syödä pizzaa hyvällä omallatunnolla vähän useammin. :D Kuvan pizzassa täytteinä on muistaakseni ainakin pinaattia, vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja ja selvästikin rucolaa.

2 kommenttia:

  1. Heiii hyvähyvä!! Spelttipohja on herkkua :- ) Mmh mikähän mulla auttaa siihen ohuuteen, oon nyt saanut pari kertaa tehtyä tosi herkun pohjan, just semmoisen ohueamman... oon ainakin viime aikoina aina esipaistanut pohjaa 10min ja sitten levittänyt täytteet, ehkä se on auttanut? :- )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tulikin taas viikonloppuna tehtyä spelttipohjalla pizzaa. :) En tiedä minkä takia sitä ajattelee aina niin vaivalloiseks, mutta taas tuli hyvä pohja tosi äkkiä. Ja seuraavalla kerralla täytyy koittaa tota esipaistamista, se tosiaan vois auttaa siihen rapeuteen.

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)