Sivut

lauantai 26. lokakuuta 2013

Super Awesome Sweater & Stuff

Viimesimmät postaukset on ollut niin tekstipainotteisia, että tähän väliin voin hyvällä omallatunnolla lykätä jotain vähän kevyempää. Olipa kerran nimittäin niin hyvä naamapäivä, että sain kuvattua yhden erittäin kivan syyslomalla tekemäni ostoksen ihan päälle puettuna.

uusi neule
Se on ihan tuommoinen perus (miesten) neule kyynärpääpaikoilla. Merkki on Vailent ja Carlingsista peräisin. Upean värinen, 100 % puuvillaa ja edullinenkin vielä (24,95 €!). Mun pitää ehdottomasti alkaa käydä Carlingsilla enemmänkin, jos siellä voi tehdä tämmösiä löytöjä. Löytyi myös nimittäin semmoinen ihana kunnon palmikkoneule, joka oli 50 % villaa!

viininpunaiset kynnet
viininpunaiset kynnet
Oon myös lakannut hirveässä kunnossa olevat kynteni ihanalla värillä. Jos joku osaa vinkata mulle tämmöisen viininpunaisen upean lakan, joka olisi vähän parempaa laatua, niin olisin iloinen! Tuo väri on niin täydellinen, mutta tämän kyseisen lakan levittäminen oli vähän ärsyttävä prosessi.

Lopuksi huutelisin vielä arvontaan osallistuneiden perään. Eli Laura ja Mari, laittakaahan kumpikin mulle sähköpostilla osoitteenne: miraniem@gmail.com. Samalla vaivalla askartelin vielä toisenkin parin noita korviksia, eli molemmat saatte omanne! Siispä onnea molemmille voittajille. :)

I love my new sweater, the colour of it is just perfect!

4 kommenttia:

  1. Haa! Miesten puolilta löytääpi aina parhaimmat neuleet ja kollegepaidat! :3
    Itsekin shoppailin viimeksi miesten puolelta kaikki yläosat kun shoppailemaan pääsin. Miesten vaatteista naisilla asiasta kirjotin ihan postauksen jos vain kiinnostaapi niin käy kurkkaamassa.
    ps. fanitan blogiasi kympillä. Ihanan selkeä ulkoasu♥
    pps. Paljon maksaa tuollainen pikkuinen kauko-ohjain kameraan? :o

    http://abreakfasttableforsouls.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite ostelin kans jokunen vuosi sitten enemmänkin vaatteita miesten puolelta, mutta nykyään oon niin tarkka istuvuuden suhteen, että se hankaloittaa vaatteiden ostelua yleensäkin. :D Mutta tämmösessä löysässä neuleessa nyt ei ole istuvuuden kanssa niin väliä, joten näitä on kyllä kiva shoppailla miestenkin puolelta.
      Ja kiitos paljon, kiva kuulla! :)
      Noi kaukolaukaisimet on tosi halpoja, kun ostaa eBaystä. Omastani maksoin muistaakseni korkeintaan 5 euroa. Pitää vaan olla tarkkana, että ostaa omaan kameraansa sopivan. Ja on niitä tietty sitten kalliimpiakin, jos haluaa siihen jotain ihmeellisiä ominaisuuksia tai esim. aidon Canonin.

      Poista
  2. U-pe-a tuo neule! Miksen mä tee koskaan tollasia löytöjä??
    Ja eikä, mun piti osallistua tohon sun arvontaan mut heti ku sain kirjotettuu kommentin ni netti katkes ja se jäi sitten lähettämättä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! Tykkään tosta väristä niin paljon.
      No höh, kävipä huono tuuri. D: Mutta lohdullista tietää, että kolmaskin henkilö olisi halunnut osallistua. ;D

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)