Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Space Oddity

Oon pitkästä aikaa innostunut laittamaan kynsille vähän muutakin kun vaan yksiväriset lakkaukset. Tykkään siitä hommasta yhtä paljon kun aina ennenkin, mutta menee vaan hermot näihin omiin hirmu kapeisiin ja nyt myös lyhyisiin kynsiin. Ei ole kunnolla pinta-alaa mille taiteilla. Lisäksi nää on taas vaihteeksi tosi hauraat. Pitää talven tullen koittaa alkaa taas rasvaamaan käsiä vähän useammin ja pitää ne aina lämpimänä. Lisäksi tilasin eBaystä yhden Nail Tekin lakan, jonka toivon toimivan yhtä hyvin kuin viimeksikin. Paitsi että tällä kertaa tilasin Nail Tek III:a, joka ilmeisesti on kuiville, koville ja hauraille kynsille tarkoitettu. Kaikkein suurin kynsiin liittyvä murheenkryynini on kuitenkin yhä edelleen se, että peukalon kynnet halkeilee ihan samalla tyylillä mitä ne on tehnyt jo nelisen vuotta. Kynnen pinnassa on ihan selvät urat, joita pitkin kynnet lähtee aina katkeamaan ja valkoista osaa ehtii kasvaa hädin tuskin paria milliä.

Siinä vähän avautumista kynsien kunnosta ja tässä näitä itse kynsiä:

pääkallo kynnet galaksi kynnet
Noissa harmaissa kynsissä nyt ei ole muuta ihmeellistä tuon tarran lisäksi. Halusin jotkut simppelit koristeet ja kun noita tarroja ja kaiken maailman strassejakin on kertynyt... :D Galaksikynsistä sen sijaan tuli melkosen kivat. Vaikka oma Nail art -board Pinterestissä onkin täynnä paremmin toteutettuja, mutta oma välineistö oli vähän toislaatuista. Valkoinen lakka on aivan kuivahtanut, eikä multa tahtonut löytyä sopivan peittävää ja vaaleaa glitteriä galaksien tekemiseksi.

Semmottia. Mietin tässä vielä, että onko väki miten innostunutta kynsien laittamisesta vielä nykyään? Ite oon tosiaan vähän tipahtanut kyydistä kun en oo tehnyt tätä aikoihin. Jos innostun tästä taas enemmän, niin haluatteko nähdä näitä tuloksia täällä blogissa yhtä tiuhaan kuin joskus muinoin? :D

Breathing nail polish fumes to make the horn-like envelopes covering the dorsal aspects of the terminal phalanges of fingers look pretty.

2 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)