Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vähän vielä joulua

Lähdin viikko sitten Jyväskylästä porukoiden luo joulua viettämään ja oonkin elänyt melkosessa joulukuplassa koko tän ajan. Ihanassa, rauhallisessa, suklaan ja riisipuuron täyteisessä kuplassa. Nyt se kupla alkaa kuitenkin rakoilla ja muutenkin tuo uusi vuosi alkaa vallata mielestä enemmän tilaa. Ennen kun joulu ihan täysin unohtuu, halusin tulla ja ympätä kaikki mahdolliset joulufiilistelyt yhteen postaukseen, vaikka tässä kohtaa viimeistään aika monella taitaa tulla koko juhla jo korvista.

Vietettiin pieniä pikkujouluja kuun puolivälissä parin kaverin kanssa. Leivottiin pipareita, koristeltiin niitä liian juoksevalla tomusokerimössöllä, kuunneltiin joululauluja ja yritettiin juoda viiniä, sitä kehuttua Bear Flagiä jossa on hieno etiketti. Yritin juoda viiniä myös jouluna täällä kotona. Ei se vaan onnistu, kaikki ne maistuu yhtä pahalle.

raakoja pipareita
pipareiden koristelua
valmiita pipareita

Varsinainen joulu sen sijaan saatiin vielä viettää viimeistä kertaa täällä vanhassa kodissa, koska tätä ei myytykään vielä. Oli erittäin kiva ja rentouttava viikko, josta en tukkeutuneen runosuonen takia nyt oikein enempää osaa sanoa. Tähän loppuun siis pelkkiä kuvia.

madagascar
kynttilöitä
joulukuusi
joululahjoja
joulukoristeita
pipareita
piparkakkutalo

Vaikka kivaa olikin, niin näin joulun jälkeen on kyllä taas ihan tyytyväinen, että tätäkin juhlaa vietetään vaan kerran vuodessa. Eikä vähiten siksi, etten vieläkään oo mikään jouluruokien ylin ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)