Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Joululahjatoiveet 2013

Marraskuulle jätettiin hyvästit eilen oikein iloisissa merkeissä Riston keikalla ja sen jälkeen pilkkuun asti tanssimalla. Hyvä tapa lopettaa kuukausi, jonka aikana ei ole uskaltanut poistua kotoaan koulutehtäviän ääreltä muuten kuin koululla käydäkseen. Pidin koulusta taukoa vielä tämänkin päivän ja kokosin listan tämän vuoden joululahjatoiveistani, ettei joulupukki joudu sinne pahimpaan ruuhkaan myöhästelyni takia. Sen enempää löpisemättä, tässä näitä nyt olis:

joululahjatoiveet
Kuvat: 1, 2, 5, 6 & 7 Kodin1 / 3 Pinterest / 4 Etsy / 8 Gigantti / 9 Elle

1. Seikkailu Muutto -muumimuki olisi ihana! Tykkään tuosta kuosista kamalasti, enkä vähiten siksi että Muumipeikko ja pyrstötähti on niin loistava tarina. Myös mukin värimaailma on ihana.
2. Petivaatteet tulee aina tarpeeseen ja Kodin1:stä löysin jälleen kerran jotain kivaa havainnollistamaan, että minkälaisista pussilakanoista erityisesti tykkäisin. Tuo ihanan graafinen paksulla siksakilla varustettu on Anno-merkin Siksak ja sulilla kuvioitu on Ivana Helsingin Indian Summer.
3. Sitten jotain niinkin yksinkertaista kuin puukapustoja. Ei ole kivaa kun muovikauhat sulaa aina keiton joukkoon. Eikä tarvi olla tuollaisia hienosti kuvioituja. Sen puolen ajattelin hoitaa ihan itse puukolvilla, jota myöskin toivoin.
4. Kaikenlaiset villasukat ja tavallisetkin sukat on tervetulleita.
5. Reikäkauha olisi hirveän kätevä, koska haluan kokeilla ensi vappuna munkkien tekemistä. Kuvan kauha on Kodin1:stä, mutta myös Ikeasta löytyy oikein halvalla.
6. Rakastuin tuohon kollaasin torkkuhuopaan heti kun bongasin sen Kodin1:n lehdestä. Tämäkin on Anno-merkkiä. Täydelliset värit ja kuviointi. Ja mikä parasta, se on 100 % puuvillaa. Mulla toki on jo yksi (100 % akryyli) torkkuhuopa, mutta kun...
7. Yksi oikein iso kylpypyyhe ja kasvopyyhe pääsi myös listalle. Kodin1:n sivuja selaamalla huomasin, että heillä pitäisi olla noita kuvassa näkyviä Anno-merkin pyyhkeitä koossa 100x150 cm ja se olisi jo aikas mukavan iso.
8. Nykyinen hiireni on tehnyt hidasta kuolemaa varmaan koko syksyn ja nyt voisi olla hyvä hetki tehdä sillekin jotain.
9. Viimeisenä listalta löytyy Elle. Olisi kiva saada ilmaisjakelujen lisäksi muutakin lukemista, etenkin nyt kun Aku Ankankin tilaukseni loppuu.

Semmoinen lista tänä vuonna. Kummallisen käytännöllisiä nämä lahjat nyt kun asuu omillaan. Vaikka vähän tekee mieli koota myös vaihtoehtoinen lista, että jos vaikka lottovoitto sattuu kohdalle vielä ennen joulua. Millaisia toiveita teidän listoilta löytyy? Lisäksi kuulisin mielelläni, mitä ootte ostaneet muille lahjaksi, etenkin niille miespuolisille ihmisille?

Here are my materialistic desires for the Christmas 2013.

2 kommenttia:

  1. Heii, löytypäs sattumalta vanha tuttavuus sivulistaus-ajoilta :D En tiennykään että bloggaat.. Pitää liittyä lukijaks heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi miten hauska sattuma! :D Tää on kyllä niin pienimuotonen blogi, että vaatiikin vähän sattumaa löytää tänne. ;D Kiitos paljon lukijaks liittymisestä!

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)