Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Linkitetyt blogit: TOP 4

Vielä yksi viikko, sitten on lupa unohtaa koulujutut ja siirtyä ihan pelkästään joulujuttuihin, hihii. Vaikea keskittyä enää jäljellä oleviin tentteihin tai mihinkään muuhunkaan, kun joulumieli on niin hävyttömän korkealla. Keskittymiskyvyn ollessa jo valmiiksi auttamattomasti hukassa, otin vihdoin hieman aikaa teidän linkkaamien blogien selailuun ja suosikkien metsästämiseen. Onnistuin karsimaan määrän neljään ja tässä ovat aakkostettuna:

a girl with a fork in a world of soup
a girl with a fork in a world of soup
"nainen/23 vee/kiinnostava kuin peruna"
Aika harvassa blogissa jaksan enää nykyään syventyä lukemaan tekstiä, mutta Sannan kirjotustyylin takia uppouduin lukemaan monta postausta takaperin. Jos kirjotustyyli on kiva, niin voisin ihan hyvin lukea sivutolkulla juttua vaikka sitten perunoista.

it makes you shine
it makes you shine
"Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva tamperelaistunut 20-vuotias nuori nainen kirjoittaa lifestyle-tyylistä blogia. Tai jotain sinnepäin. Viettää tällä hetkellä välivuotta ja työskentelee kahvilassa. Valokuvailee aina kun aikaa siihen löytyy, (aivan liian harvoin nykyään) ja yrittääkin kovasti panostaa blogin visuaaliseen puoleen huolella. Tykkää myös kirjoittamisesta, kuvia ja tekstiä siis yleensä yhtä paljon. Juttuja normaaleista arkiasioista, mutta välillä myös syvällisempää pohdintaa. Tämä ei ole muotiblogi täynnä mainoksia ja yhteistyökumppanuusjuttuja. välillä tarjolla ei-niin-muodikkaita asukuvia ja muuta maanläheistä, hah. :-D (Aika myyvää, eikö !)"
Kaisan blogia oon seuraillut jo ennenkin ja tää on ihan ehdottomasti niitä blogeja, joiden tekstit jaksan lukea läpi. Mielestäni myös panostus blogin visuaaliseen puoleen näkyy ulkoasua myöten.

matildanna's
matildanna's
"DIY-projekteja ja second handiä, inspiraatiokollaaseja sesongin ja toiveiden mukaan, muotia ja tyyliä mm. asukuvien muodossa - juttuja, jotka saavat iloiseksi. Muodin sekaan olen yhdistänyt intohimoni ruuanlaittoon. Tästä syystä asukuvien seassa vilisee vinkkejä leffaherkuista pullanleivontaan<:"
Jos on yhtään sellaisten kauniiden ja houkuttelevien ruokakuvien perään, niin suosittelen vilkaisemaan tätä blogia. Toki muutkin kuvat on laadukkaita ja niihin on selvästi panostettu, mutta ne ruokakuvat... Ai että!

Sini Maria
Sini Maria
"18-vuotiaan tytön mietteitä elämästä ja vaatteista. Lifestyle blogi selkeillä kuvilla höystettynä!"
Sinin blogi painottuu aika paljon kuviin ainakin pääosin, mutta vaikka tekstin määrä on vähäistä, sain ainakin itse Sinistä äärimmäisen symppiksen kuvan. Vihaan termiä elämänmakuinen, mutta tämä blogi on vähän semmoinen.

Siinä niitä. Jos sulta löytyy ihan hirveästi ylimääräistä aikaa, toisin kuin multa, niin täältä pääset näkemään vielä kaikki linkitetyt blogit. Hirveä määrä hyviä blogeja, mutta osa esimerkiksi asuihin painottuvista blogeista ei ollut yhtään mun tyylisiä, joten jäivät sitten linkkaamatta.

6 kommenttia:

  1. Vitsi mikä ylläri ja kunnia (': Ihan valtavan suuret kiitokset, ja niin söpö tuo teksti:D
    Peeäs, lisää ruokakuvia tulossa pian <;

    VastaaPoista
  2. Ohoh, huh!
    Äärimmäisen paljon kiitoksia! :)))

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)