Sivut

perjantai 20. joulukuuta 2013

Perheenjäsenten joululahjat

Palautin tänään ihan viimeisen koulutehtävän ja nyt koitan olla ainakin seuraavat viisi päivää ajattelematta koulua ihan täysin. Veli tulee hakemaan mut huomenna Tampereelle, missä toivon pääseväni ihan viimeistään kunnolla joulun makuun. ♥ Tosi outoa, että oon viimeksi ollut kotona kotona syyslomalla. Marras- ja joulukuu tähän saakka meni täysin ohi koulutehtäviä tehdessä, eikä vaan pystynyt lähtemään minään viikonloppuna.

Ennen joulunviettoon siirtymistä halusin tulla näyttämään lahjat, joita ostin ja tein perheenjäsenille. En usko, että kukaan heistä seurailee tätä mun blogia, joten uskallan näyttää nämä täällä jo ennen joulua. Otin oppia viime vuodesta ja olin tällä kertaa oikeasti ajoissa. Ensimmäiset lahjat hankin jo reippaasti marraskuun puolella ja viimeisen lahjan sain valmiiksi viime viikon sunnuntaina.

joululahja veljelle
Veljelle ostin tämmöisen simppelin, laadukkaan ja siistin neuleen, joka on 100 % villaa. Eli pitäisi olla lämmin, vaikka ei olekaan hirveän paksua neuletta. Ostin tän Members.comista ja taisi olla viimeinen kappale kokoaan, koska heti tilauksen laitettuani sivulla myytiin eioota. Kävi kyllä huikea tuuri.
Keksin ottaa toisen paidassa olleista riippulapuista ja tehdä siitä pakettikortin. Toivottavasti veli on edes puoliksi niin ilonen kun ite oon tästä.

joululahja isälle
Iskälle ostin vähän samantyylisen neulepaidan, mutta tämä on "vaan" Seppälästä. Oli kuitenkin 100 % puuvillaa ja semmoinen perus siisti neule, jonka aattelin sopivan hyvin meidän iskälle.

joululahja äidille
Äitelle hankin useammankin lahjan kiitoksena siitä, että se on ostanut mulle tässä taas vuoden ajan muun muassa bussikortin joka kuukausi, mutta tämä rannekoru on ihan ehdoton lempparini ylitse muiden. Muut lahjat ostin vaan kaupasta, mutta tämän tein ihan ite, joten siksi tämä on vähän merkityksellisempi. Tekeminen oli toki melko helppoa, mutta silti. Toivon nyt vaan kovasti, että tää on äiten mieleen, koska sillä oli jotain tarkkoja toiveita tämmöisen rannekorun suhteen, enkä oo ihan varma onnistuinko noudattaan niitä. :D

Semmosia lahjoja tänä vuonna. Oon kyllä paljon tyytyväisempi vuosi sitten, mielestäni onnistuin hankkiin kivoja ja tarpeellisia lahjoja. Tietty noiden vaatteiden ostelu on aina vähän riskaabelia, mutta luulen tuntevani veljenikin maun sen verran, että se osaa arvostaa tuommosta laadukasta villaneuletta. Nyt taidan kattoa vielä yhden leffan ja sitten oliskin syytä hipsiä nukkuun. Hyvät joulunodotukset vielä kaikille!

These are the presents I got for my family this Christmas. I'm so excited because I really think I managed to get awesome presents this year! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)