Sivut

perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuodenvaihteen juhlintaa

Vuosi vaihtui mielettömän kivoissa meiningeissä, kuinkas muutenkaan kun seurana oli pari huippua kaveria ja hyvä kuohari. Jaksoin koko illan ihmetellä, että miten joku kuohari voi olla niin hyvää, mutta mikä tahansa normi viini ihan kamalaa. Meidän keittiön ikkunasta pääsi ihastelemaan raketteja oikein kätevästi syöminkien ohella ja kaikki oli muutenkin erittäin muy bueno.

Vuodenvaihteen herkut
Panostus ruokiin ja niiden esillepanoon oli vähän köykäsempää, mutta turha alkaa hienostella, kun tässä porukassa kaikki syötäväksi tarkotettu meinaa joka tapauksessa olla paremmissa suissa jo sinä aikana, kun mä vielä kuvaan niitä blogiini. Eikä kolmen ihmisen juhlissa ehkä muutenkaan oo niin tarkkaa, että missä kipossa tuorejuuston laittaa tyrkylle. Tai minkä mallisia tikkuja porkkanoista tulee.

Disney Monopoly
Mitä syömiseltä nyt ehdittiin, niin pelattiin vähän Disney Monopolia ja sen jälkeen meidän ikäisille paremmin sopivaa muistipeliä. Ostin joululomalla Tigeristä muistipelin, koska ajattelin saavani siitä söpöjä jääkaappimagneetteja. Enpä ajatellut että se itse pelaaminenkin voisi olla noin hauskaa. Kiitos kuoharille.

Ilotulitusta
Puolisen tuntia ennen vuodenvaihdetta lähdettiin kävelemään keskustaa kohti ja varsinainen vuodenvaihde koettiin siinä Kuokkalan sillalla, mistä näki kaikissa eri ilmansuunnissa räjähtelevät raketit ihan mielettömän hyvin. Kuviakin yritin ottaa, mutta pokkarilla ei onnistunut ihan niin hyvin kuin toissa vuodenvaihteena järkkärin kanssa Tampereella.

nakkeja ja ranskalaisia
Baarissa oli ihan letkeä meno, mutta vielä letkeämpää oli tulla takaisin kämpälle, lykätä ranut uuniin sekä nakit mikroon ja syödä vielä vähän lisää.

sädetikku
Leikin myös itsekseni vielä hetken aikaa sädetikuilla ja fiilistelin niiden hienouden lisäksi kulunutta vuotta. Vuosi sitten luulin, että 2012 oli ihan huikea, mutta kyllä 2013 veti vielä pidemmän korren. Saa nähdä jatkuuko noususuhdanne yhä 2014 vai puhkeaako tämäkin kupla.

valetut tinat
Ja koska tinan valaminen on mielestäni kiva perinne, piti sekin vielä suorittaa ennen kuin suostuin nukkumaan. Heitin kauhaan kaikki viime vuodelta säilöön jääneet tinat, eli yhteensä varmaan neljä semmoista hevosenkenkää. Tuollainen hauska suikero muun muassa tuli, mutta mitään kummempaa analyysiä en sen muodoista osaa vääntää. Tai ehkä se vaan muistuttaa elämän ylä- ja alamäistä.

Oiken mahtavaa uutta vuotta kaikille!
Happy New Year, may 2014 be awesome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)