Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ite tein koruja

En tehnyt varsinaisia lupauksia alkaneelle vuodelle, mutta oon muuten vaan herännyt siihen, miten paljon heitän aikaa hukkaan koneella istuen. Yritän vähentää sitä panostamalla välillä vähän muihinkin harrastuksiin ja tänäänkin näyttöpäätteen edessä nököttämisen sijaan askartelin vähän koruja. Hyvä idea sinänsä, mutta niin pikkutarkkaa työtä kun se onkin, parin rannekorun ja korvisten jälkeen mulla on vieläkin ihan liikaa aikaa jäljellä koneella istumiseen.

itse tehtyjä koruja
Mielestäni näistä tuli tosi kivoja, just semmoisia kun visioin. Toi alempi rannekoru on tehty samalla tyylillä, kun äitille joululahjaks tekemäni koru ja ylemmässä on sisällä kuminauha. Näissä koruissa on vähän sama homma kun vaatteissa, on ihan mielettömän kiva päästä näkeen se lopputulos. Etenkin jos se on onnistunut hehe.

itse tehtyjä koruja
Täällä blogissa on viime aikoina ollut kommenttien puolesta ihan hirveen hiljasta, vaikka joissakin postauksissa oon vähän varovaisesti yrittänyt houkutella teitä kommentoimaan. :D Mitäs tykkäätte näistä koruista vai kiinnostaako tämmöset käsityöt/DIY-hommelit muutenkaan? Vai mikä kiinnostaa noin muuten, erityisesti ehkä täällä mun blogissa, kiinnostaako mikään? Voi olla että näitä DIY-juttuja voisi olla luvassa lisääkin, jos vaan saan innostukseni herätettyä pidemmäksikin aikaa.

I made myself some bracelets and a pair of earrings.

6 kommenttia:

 1. Älyttömän nätit korvakorut! ♥

  VastaaPoista
 2. No itseasiassa noi korvikset on aivan huikeen hienot! Koska hopeaa ja ketjuja ja ja ja oooooujees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hopea ja ketjut on usein todella oujees :D

   Poista
 3. Haaste ois sulle :)
  http://xheartxhenriikka.blogspot.fi/2014/02/jos-en-uskois-itteeni-niin-kuka-sitten.html

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)