Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2013

Joululahjat

Kevätlukukausi alkoi piristävästi, kun heti tässä ensimmäisellä viikolla oli yksi uusintatentti. Olin valmistunut vähän surkeanlaisesti ja hajoilin etenkin tenttiä edeltäneenä päivänä oikein urakalla, mutta nyt siitä selvisin ja kuvasin joululahjani kun vihdoin tuli sopiva väli:

 • Sain Timanttisille lahjakortin ja ostin sillä tällaisen älyttömän söpön jääkarhu-riipuksen Thomas Sabon rannekoruuni. Tämä toimii hyvänä muistona vuodesta, jona muutin pois kotoa, koska muutin suunnilleen yhden leveysasteen verran lähemmäs jääkarhuja.

 • Mymmelin äiti -muumimuki ja -kulho. ♥ Nuo värit on niin kivat yhdessä, tää on ehdottomasti yksi mun lemppari muumimukeista.

 • Rytättyjä muovimukeja muistuttavien keraamisten mukien perään taisin haikailla jo paria kuukautta ennen joulua, enkä osannut odottaa että ne olisi löytynyt paketista. Nää on ihan mielettömän kivoja!
 • Housen juomalaseista sen sijaan vinkkasin vähän veljelle, kun sillä oli hankaluuksia keksiä lahjaa. :D Tykkään melkolailla kaikista Housen jutuista niin paljon, että sitä ostamalla ei voi mennä pieleen.

 • Kahen leffan Scherlock Holmes -kokoelman lykkäsin ite äitin ostoskärryyn, kun oltiin ennen joulua kaupoilla ja totesin, että siinä mulle joululahja. :D Tykkäsin näistä kummastakin leffasta tosi paljon ja toisinaan on kiva saada tota fyysistäkin elokuvakokoelmaa kartutettua. Tällä hetkellä se koostuu vielä suurimmilta osin Miyazakin luomuksista.
 • The Sims 3 Täyttä elämää -lisärinkin tilasin ite Gigantista, kun äiti ei oo mikään tottunut verkkokauppojen käyttäjä. Nää on kummatkin tehny Simsin pelaamisesta taas astetta mielenkiintosempaa. :D

 • Remington Pearl -kiharrin vaikuttaa tosi hyvältä tähän mennessä, pitäis vaan oppia tekemään sillä semmoisia kiharoita kun haluaa. Yhdellä kokeilukerralla sain aikaan peräti vähän kulmikkaat kiharat, enkä voi käsittää miten siinäkin onnistuin.
 • Tangle teezer on ehtinyt pelastaa jo monet aamut, märkienkään hiusten selvittäminen ei tunnu enää niin kamalalta väkivaltateolta ja tää hieroo päänahkaa niin mukavasti, että välillä tekee mieli harjailla ihan muuten vaan.

 • 3-in-1 Sandwich Maker on taas näitä ihmeellisiä Lidl-löytöjä, josta vihjailin porukoille ennen joulua. Toi on kätevä kun yhteen pömpeliin saa vaihdettua myös vohveliraudat sekä ihan perus grilliraudat, niin ei tarvitte useempaa laitetta viemään tilaa. Ei sillä että tämäkään olis enää mahtunut meidän solun keittiön tasoille, tossa se nököttää mun huoneessa.
 • Boschin sauvasekottimesta bongasin hyvän tarjouksen Gigantin nettisivuilla ennen joulua ja kun olin sauvasekotinta kaipaillut, käytiin hakemassa tää pukinkonttiin ja oli kyllä hyvä ostos. Jotkut asiat saa tehtyä tällä paljon kätevämmin kun tehosekottimella ja peseminenkin on vähän nopeempaa.

 • H&M:n älyttömän söpön pöllö-keittiöpyyhkeen sain veljen tyttöystävältä. Hipster-pöllöt on niin söpöjä, että välillä harmittaa pyyhkiä juttuja niiden naamaan.
 • Iso (ja ihanan punainen) kylpypyyhe tulee kans tarpeeseen, liian pienet kylpypyyhkeet on ärsyttäviä.
 • Sain myös toivomani Seppälän yöpaidan ja se on ihan mielettömän mukava sekä ihanan pitkä.
 • Luhdan Punos-pussilakanatkin sain ja ai että kun tykkään noista väreistä.
Siinä niitä oli aikamoinen liuta, en tiiä olinko viime vuonna ihan näin kiltti. Ehkä pitää tänä vuonna yrittää kompensoida. :D Muille hankkimistani lahjoista muistin kuvata vaan yhden, nimittäin tämmöisen avaimenperän, jonka annoin veljelleni:

Olin ostanut veljelle myös Hugleikur Dagssonin Tässä ei ole mitään vitsiä -kirjan. Meillä on yhtä huono huumorintaju, joten vähän ounastelin, että se saattaisi pitää siitä. :D Äitille ostin pari pakettia ihan mielettömän hyvää teetä Pentikiltä ja iskällä ompelin tohvelit. Lisäks tein äitille ja iskälle yhteiseks tyynyliinat, joihin painoin mielikuvituksellisesti tekstit "Mom" ja "Dad".

Here are the Christmas gifts I got. :) I'm so pleased with these, since everything will be very useful. And the moustache-keychain is my gift for my brother. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)