Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

From The ASOS Sale

Eksyin tutkimaan Asoksen alennusmyyntejä parisen viikkoa takaperin ilman, enkä varsinaisesti odottanut löytäväni mitään, minkä tilaaminen houkuttelisi. Siellä tulee kyllä harrastettua paljon ikkunashoppailua, mutta ikinä ei oo tullut tilattua ainuttakaan vaatetta. En tajua miten avoimin mielin olin tällä kertaa liikenteessä, kun ostoskoriin taisi päätyä jossain vaiheessa seitsemän tuotetta, joista viisi selvisi tilaukseen asti.

Jossain välissä ehdin jo hieman katu sitä että menin tilaamaan. Eikä yksinään nämä vaatteet kaduttaneet, vaan se miten paljon ylipäätään innostuin näistä alkuvuoden alennusmyynneistä, kun äiten 50-vuotislahja oli vielä hankkimatta samoin kun iskän synttärilahja. :D Mutta kun eilen hain paketin postista ja pääsin sovittelemaan näitä, niin kaikki turha katumus oli tipotiessään. Joka vaate oli ihanampi, kuin osasin odottaa ja näyttävät paremmalta kuin osasin toivoa. Kihersin koko eilisen illan täällä materiaonnesta ja kuvasin kerrankin kaikki heti, koska olin niin tyytyväinen. :-D


Vähän pistää naurattamaan nämä mun pönötystaidot, en vaan tiedä mihin muualle kun vyötärölle laittaisin käteni.


1. Eka mekko on tosi yksinkertanen perusmekko sifongista. En saanut sitä kuvattua niin, että helma erottuisi kunnolla, mutta se on takaa pidempi. Lisäksi takakappaleella yläosassa on ohuempi, läpikuultava kaistale. Tässä linkki mekkoon Asoksen sivuilla, jos joku ei ottanut selityksestäni mitään tolkkua. ;)
2. Hame on pliseerattu, myös takaa pidempi ja tehty kiiltävästä trikoosta, jota luulin alkujaan tekonahaksi Asoksen kuvien perusteella. Onni että luin hameen kuvauksen, niin ei tullut mitään yllätyksiä postissa.
3. Toisen mekon kohdalla mietin, että osaankohan käyttää sitä vai onko se liian tyttömäinen, mutta oi että miten rakastuin kun sovitin. Kuvassa se ei näytä ihan niin imartelevalta, mutta peilikuvasta ainakin tykkäsin. :D Tässäkin helma on pliseerattu.
4. Neuleessa on Asoksen mukaan military-henkisiä yksityiskohtia, mutta kultaiset napit ja vetoketjut taskuissa ei mun mielestä ihan vielä riitä luomaan semmoista vaikutelmaa. :D Ei se mitään, tykkään tästä kuitenkin tosi paljon. Mukavan pehmeetä matskua ja puuvillaa onneksi, vaikkakin niin ohutta, että innolla odotan nukkaantumista.
5. Viimeisenä tämmöinen ylisuuri ja -ihana kaulahuivi. Jos sitä vaikka tulee vielä jotain kovia pakkasia, niin nyt oon varautunut suojaamaan kaulani kylmältä. Pitää vaan yrittää keksiä, miten tuota olisi järkevintä pitää.

En tiedä minkä takia oon niin kamalan varovainen tyttömäisen pukeutumisen kanssa. Tänkin tilauksen suhteen tuo tyttömäisyyden määrä aiheutti ehkä eniten epäilyksiä. En osaa olla mekkoihminen, mutta ehkä sitä pitäisi alkaa opettelemaan. Mekot on kuitenkin niin tuhottoman ihania, eikö?

I ordered some really pretty things from the ASOS sale. These are all so much nicer than I could've imagined, especially the dresses.

2 kommenttia:

  1. No on kyllä aivan ihania löytöjä! uskaltaiskohan sitä itekin vähän kurkata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata, jos siellä on vielä jotain jäljellä. :)

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)