Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Hello, 2013!

Sinne jäi 2012, joka taitaa ansaita tittelin elämäni huikeimpana vuotena tähän mennessä, vaikka välillä tuntui kamalan kiireiseltä ja aika kului tosi nopeasti. Kahteentoista kuukauteen mahtui jos jonkinlaista häppeninkiä ja muuta jännää. Oli penkkarit, teini-ikä päättyi, valmistuin pukuompelijaksi, kirjotin enkusta ällän ja sain lakin, muutin pois kotoa ja oon tutustunut ihaniin ihmisiin.

Juhlistettiin kaverin kanssa uutta vuotta ensin meillä ja hieman ennen vuodenvaihdetta lähdettiin baariin. Koitettiin myös nähdä kaupungin järkkäämä ilotulitus, mutta ei tiedetty mistä raketit ammutaan ja missä olisi kannattanut olla katsomassa, jos halusi nähdä jotain. Eipä siis nähty mitään siitä näytöksestä, mutta onneksi tästä mun huoneen ikkunasta näkyi joitakin raketteja. :D

Innostauduin vähän laittautuun, oli tekoripset ja kaikki, näytin aika oudolta. :D Tekoripsiin tottumattomana olin koko ajan ihan paniikissa, että lähteekö ne tippumaan tai ovatko huonosti. Jossain välissä baarissa olin jopa varma, että toinen tippui mun lasiin, mutta kyllä ne molemmat oli tallessa vielä kotona. Kynnetkin lakkasin pitkästä aikaa. Tein sen vaan vähän liian hätäseen ja myöhään illalla, kun strassit ei ehtinyt kuivua kunnolla oikeille paikoilleen, vaan liikkuivat turhan lähelle toisiaan jättäen kynnen kärkeen hölmön raon.

Ja kuten kuvasta näkyy, sain myös tinan valettua. Itse asiassa valettiin kaverin kanssa kaksi tinaa per naama ja tässä mun luomuksista toinen. En hahmottanut siitä mitään erityistä käsissäni tai kynttilän valossa tutkaillen, mutta tätä kuvaa pällistellessä löysin tuosta heti liskon, joka on kuoriutumassa munasta tai toisen tulkinnan mukaan nousemassa tuhkasta Fenix-linnun tapaan. :D Jos joku ei hoksaa ajatuksenjuoksuani, niin piirsin sen liskon tähän näin. ;) Ja mitä pidempään tuota kuvaa tuijotan, sitä enemmän siitä syntyy variaatioita.Ruokapuoli meillä oli aika vaatimaton, mutta juotavana oli skumppaa ja lisäksi tehtiin tuommosia ihan mielettömän hyviä, suklaisia drinkkejä, nam! Vodkan tosin ois voinut jättää pois, sen takia maistuivat vähän liikaa viinalta, mutta muuten oli todella hyviä nämä. :)

Tämmöiset hienot uuden vuoden toivotuksetkin olin teille väsännyt, mutta unohdin laittaa ajastumaan. Joten laitetaan tähän loppuun:

Happy New Year, everyone! Hope you enjoyed yourselves, may the year 2013 be INCREDIBLE!!! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset nuo suklaadrinkit, nam! Hyvää uuttavuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja makukin niissä oli kohdallaan :) Kiitos!

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)