Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

2012 All Over Again: Part 1

Jälleen kerran vuoden vaihduttua halusin palautella päättyneen vuoden vielä kertaalleen mieleeni. Tällä kertaa jaoin nämä muistelot kahteen osaan säästääkseni niin itteäni kuin teitäkin, vähän pienempi paketti höpinöitä kerralla kirjoitettavaksi ja luettavaksi. :)

2012 oli todella tapahtumarikas ja mua vähän harmittaa, että kamera unohtui useita kertoja toimettomaksi kotiin tai laukun pohjalle. Siinä taas yksi asia, minkä kanssa voisin tulevana vuonna koittaa prepata. En oo ikinä tehnyt varsinaisia lupauksia uudelle vuodelle, mutta tänä vuonna tekee vähän mieli listailla asioita Joannan tapaan, saa nähdä innostunko. :D

Tammikuu enteili kaikkea muuta kuin tapahtumarikkautta. Opettelin juomaan vihreää teetä ja yritin kehittää jotain hyvää mutta terveellistä ateriaa paheeni, nuudeleiden, ympärille. Räpsin kuvia lumen luomista taideteoksista, serkkujen äärettömän suloisesta kisulaisesta sekä venytetyistä korvannipukoistani. Lisäksi presidentinvaalin aikaan se osa minussa, joka tulevaisuudessa haluaa olla korkeakoulutettu porvari, kävi jäätävää kamppailua pientä sisäistä hippilesboani vastaan. Ei ollu helppoo ei.

Helmikuussa tapahtui sitten tammikuun edestäkin. Hajoilin äikän tekstitaidon ja kirjoittaneiden keskuudessa surullisenkuuluisaksi nousseen Jotunin novellin kanssa ja odotin kauhulla tulevia koitoksia. Onneksi jossain välissä päästiin nauttimaan penkkareista, oli hauska kokemus jaella karkkia pikkulapsille pupuasussa. :D Harmi vaan että karkit loppui ekalla rekkakierroksella, kun vielä kaksi kierrosta oli jäljellä.

Maaliskuussa täytin 20, eikä mua näin ollen enää sopinut sanoa teiniksi. Juhlittiin tätä muutaman kaverin kanssa sillain pienimuotoisesti ihan kotosalla, oli hyvää syötävää ja kaikkea. ♥ Lisäksi kuvasin räystäältä sulavia jäitä valehtelematta varmaan puolituntia. Söin myös viimeiset itse poimitut mustikat pakkasesta ja koitin pitkästä aikaa vähän piirrellä. Aijoo, pänttääminen loppui myös! Viikolla 11 oli äikän essee sekä enkun kirjotukset ja sitten varsinainen opiskelu oli ohi.

Huhtikuu sujui aika rauhallisissa merkeissä, mitä nyt olin vähän epätoivoinen kesätöiden suhteen, kun työssäoppimispaikallakin selvisi, etteivät tarvitse kesätyöläistä. Lisäksi hankin kauan kaivatun kaukolaukaisimen. Mutta onneksi Seppälässä oli kiva olla työssäoppimassa, siellä kuitenkin meni suurin osa tätä kuuta. Paitsi vappuaattona viihdyttiin kavereiden kanssa ensin torilla ja sitten mentiin yhden kaverin kotia avaamaan grillikausi. :) Tehtiin myös munkkeja, nam nam!

Toukokuun alkupää kului vielä työssäoppien, mutta 19. päivä sekin loppui ja sen jälkeen mun valmistuminen varmistu (ihan kuin sitä olisi kukaan epäillyt). Prosessoin kyseistä uutista väkertelemällä kutsukortit valmistujaisjuhlaan, sekä keräämällä jäätävän läjän neljän vuoden ajalta kertyneitä turhia monisteita ja vihkoja paperinkeräykseen. Lisäksin intouduin pihalle kuvailemaan kasveja, kun sinne alkoi ilmestyä vähän jotain väriä.

Kesäkuussa juhlittiinkin sitten valmistujaisia, jeejee! Aijai tota kakkua, kaipaan sitä aina kun katon tuota kuvaa. Oli myös ihana mekko, kengät ja laketti, mutta kampaajan tekemä meikki ja liian pienet kiharat välillä vähän ketutti. Mutta oli kyllä mielettömän kiva päivä se. ♥ Seuraavalla viikolla suuntasin Jyväskylään pääsykokeisiin lievästi jännittyneenä ja huonosti valmistautuneena ja yhä jaksan ihmetellä, miten oon selvinnyt tänne asti. Kesäkuussa pääsin myös työhaastatteluun ja lopulta töihinkin asti. Juhannus meni tänäkin vuonna mökillä, vähän paremmissa merkeissä kun aikasempana vuotena. :D Grillailua, kalastelua, vaahtokarkkeja ja muurikkalettuja. Oli ihana keäskuu, sisätöissä ei edes harmittanut että oli vähän vilposta. :-)

4 kommenttia:

 1. Kiva vuos oli? :D Kiva postaus. ((:

  VastaaPoista
 2. Haha hauska toi teidän abirekan juliste, penkkarit on kyllä yks parhaita muistoja lukiosta :) Ja hienot noi sun kutsukortit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on varmasti semmonen päivä että muistaa lopun ikäänsä :D Kiitos!

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)