Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Maaliskuun...

...isoimman harmistuksen aiheutti se, että olisin voinut päästä ihanan kaverin luo Wieniin, mutta persaukisuus vei voitin. Money owns my soul.

...naurut sen sijaan tarjosi Alkon myyjä. Veli oli aikeissa tehdä jotain kanaa valkoviinikastikkeen kera ja menin sitten sen kanssa kauppaan ja viiniostoksille. Se osti 0,25 litran pullon jotain 12-prosenttista valkkaria ja kassa kysy paperit meiltä molemmilta. Mahto pettyä, kun oltiinkin molemmat hyvin päälle 18-vuotiaita. Se olis selvästi halunnut napata pari alaikästä rysän päältä. :D Ja ai että mimmosen huikeen kännin siitä ois saanutkaan aikaan, jos oltasiin lipitetty se pullo kahteen pekkaan. Voin vaan kuvitella.

...bussipysäkkikertomus: Oli semmoinen likka, ei varmaan paljon päälle 20 jos sitäkään. Seisoi pysäkillä vauvanvaunujen ja kaverinsa kanssa. Sitten siihen tuli bussi, johon tällä kolmikolla ei ollut aikomustakaan nousta. Bussi sattui kuitenkin pysähtymään heidän kohdalleen sillain, että jäivät melkein ihan siihen oven kohdalle tukkeeksi. Toinen nauroi, että ollaankohan me tiellä. Siihen toinen vastasis jotain semmoista, että mä en ainakaan ole, että pieni kävely tekee hyvää kaikille. Tarkoittaen sillä siis niitä jotka sai kiertää heidät bussiin päästäkseen. Okei bussikuski olisi voinut mennä metrin edemmäs tai taaemmas, eikä yksien vaunujen kiertäminen ole iso vaiva sekään. Mutta voi helvetti sentään. :-D Ei voinut tämä mamma astua edes yhtä askelta eteenpäin. Tämmöisten takia se Helmikuun ilahduttaja teki niin mahottoman onnelliseks. Miehiä pidetään aina ihan kamalina sikoina, mutta kyllä näitä kahta tapausta kun vertaa niin sian vai lehmän titteli menee tälle äitylille. En tiä oonko ihan ainoa kuka ottaa lämpöö tämmösestä, mutta en vaan pysty tajuamaan miksi ihmisten pitää olla kusipäisiä kaikille kanssaeläjille. Ihan kun se olisi joku periaate joillekin. :D Kauhulla ajattelen, että minkä ihmishirviön se siitä lapsireppanastakin kasvattaa.

...paras leffa oli ehottomasti Nälkäpeli. En ollut kuullut koko Nälkäpelistä varmaan sanaakaan ennen tätä kuuta, mutta sitten ihan yhtäkkiä siitä oli joka paikassa tuon leffan takia. Trailerin nähtyäni mielenkiinto heräsi ja aattelin että tuonhan vois mennä kattomaan, kun on ollut tässä taas pari viikkoa ihan vapaata aikaa maleksia miten tykkään. Ja nyt pitää melkein hankkia ne kirjatkin jostain kesälukemiseks.

...panikoinnit aiheutti ammattikorkeisiin hakeminen, mutta tuli sekin sitten hoidettua alta pois.

Loppuun vielä March photo a day -haasteen viimeiset kuvat, ihan vain sen anonyymin iloksi, joka näistä tykkäsi. ;D Aattelin muilta osin jättää tän haasteen kaiken uhoomisen jälkeen sitten kuitenkin kesken, koska tää loppupää kävi aika tylsäks.

Here are the last pics I took for the March photo a day challenge:


21. delicious
24. an animal
25. breakfast
27. my name
29. feet
30. toy

4 kommenttia:

 1. Tyksin näistä kuukauden... postauksista. Ja noita haastekuvia oli kiva kattella. Aijon enskuun (elisiistänään) haasteeseen osallistua xD

  http://emiliavalokuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät. ^^ Mäkin mietin vielä tota huhtikuun haastetta, mutta njääh. Taisi nämä kaksi kesken jäänyttä olla mulle jo ihan tarpeeksi. :D

   Poista
 2. Ihania nää kuukausikoosteet :D Ja ajattelin noita kuvahaasteita lukiessa että mitä kiinnostavaa näistäki nyt saa aikaan, mutta sulla on ollu tosi vinkeitä ja kekseliäitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva kuulla että näistä tykätään. :D

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)