Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun...

...ilahduttaja oli kohtelias nuorimies bussipysäkillä. Tuntuu oudolta puhua nuoresta miehestä kun henkilö oli varmasti mua vanhempi, mutta kun se oli nuori mies. Kuitenkin, tämä erittäin mukava ihminen päästi mut ensin bussiin huolimatta siitä, että bussi pysähtyi justiinsa hänen kohdalleen ja itse ihan vasta tulin siihen. Häkellyin sitten niin pahasti tämmöisestä kohteliaisuudesta, että en nolona huomannut edes kiittää. Mahottoman ihanaa silti huomata, että tätäkin lajia on vielä olemassa. Tämmöset pienet kohteliaat eleet on vaan niin kamalan kivoja!

...tarina menneestä ajasta: Olipa kerran aika, jolloin elokuvassakin sai laulaa you know that ain't no shit we'll be getting lots of tit sekä you know that I ain't bragging she's a real pussy wagon ja hieroa elmukelmua etumukseensa ilman, että ketään harmitti - päinvastoin! Sen jälkeen oli aika kun lapset söivät käpyjä, hiekkaa ja muuta kivaa mitä pihalta käsiinsä saivat ja hankkivat näin itselleen vastustuskyvyn. Nykyään sitä pikku Pirkkoa tai Petteriä suojellaan kaikelta tisseistä mikrobeihin ja silti sillä viiraa päässä tai jossain muualla!
(Siinä vaiheessa kun julkaisen nämä, olen mahdollisesti jo unohtunut mistä tämä kaikki on peräisin, joten en tiedä kannattaako esittää mitään kysymyksiä tästä. :D)

...parhaat väittelyt tarjosi Maria Jotunin novelli Untako lienee. Erityisen paljon keskustelua herättivät seuraavat kysymykset: kuka pani päähenkilön paksuksi ja milloin se tapahtui?!
(Tätä asiaa käydään läpi vähintäänkin valmistumiseen asti!)

...totuuksia meidän perheen musiikkimausta: Äiti menee Red Hot Chili Peppersin keikalle ja tytär menee Eppu Normaalin keikalle. Menikö nyt ihan oikein päin?

Tähän loppuun vielä viimeset helmikuun kuvahaasteen kuvat. En siis selvinnyt loppuun asti. Yksi pieni lipsahtaminen aiheutti sen, että kuvia jäi vaan enemmän ja enemmän ottamatta. :D


16. something new
Voitin tämmöisen iiiihanan kangaskassin (sekä nappikorvikset joita en saanut kuvaan niin kuin olisin halunnut) Pientä kivaa -blogin arvonnassa! ♥


17. time


18. drink


19. something you hate to do


20. handwriting


Mutta vaikka tämä menikin vähän mönkään, se ei estä yrittämästä uudelleen! Nimittäin löysin marraskuulle maaliskuulle samanlaisen hehahaa. :-) Tällä kertaa ei vaan sovi lipsua olleskaan.

10 kommenttia:

 1. "Nimittäin löysin __marraskuulle__ samanlaisen hehahaa. :-)"

  ;-) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ois paljon loogisempaa jos march ois marraskuu maaliskuun sijaan :--)
   Ei vaan oikein hyvä huomio. Oon joka kerta niin oikolukevinani nää mun tekstit, mutta aina ei näköjään onnistu, ei edes se oma syntymäkuukausi. Eikä onnistu kuukaudet aina muutenkaan, eräänä päivänä piti selittää äitelle opintotuista ja siitä kuinka saan sitä vielä maalis-, huhti- ja toukokuun, mutta tuli maalis, helmi ja touko!

   Poista
 2. Ah mun täytyy kyllä selvästi itekki ottaa tämä maaliskuun haaste vastaan, jos sais siihen omaan blogiinki vähän eloa :D kiitos tästä siispä.. :D Ja hei vähänkö ihanaa että noita kohteliaita ihmisiä löytyy edelleen! Itekki helposti meen lukkoon jos joku yhtäkkiä onki kohteliaana ja sit hävettää/ärsyttää ku ei tajunnu reagoida oikein :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä mäkin innostun, kun ensimmäinen ajatus oli että jeejee kaima. :D Mutta ole hyvä vaan, kivaa että pääsee näkeen muidenkin haastekuvia. :) Joo mä rakastun ihmiseen ihan samantien, jos tekee jotain tuommosta kohteliasta! Tulee semmonen olo, että kyllä tässä maailmassa vielä voi elää. :DD

   Poista
 3. Oi tää oli tosi kiva postaus! Hymyilin koko ajan tätä lukiessa :)

  VastaaPoista
 4. Joo toi kohteliaisuus on tosi jännää!
  Just eilen kun tulin tuolta kyliltä tänne Multisillan ghettoon, just ruuhka-aikaan ja bussi oli ihan täysi, ja kun päästin semmoisen mummon siitä vierestäni pois ja samalla melkein astuin yhden toisen ämmän varpaille, ja sanoin että "hups, anteeks!", niin tuntui että koko bussi kääntyi katsoon että mitävittuakukasanoonoin. EI nykyään saa pyytää anteeksi kun meinaa runnoa jonkun, tai huikata bussikuskille että "kiitos!" kun nousee bussista : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tää suomalaisten bussi- ja pysäkkikäyttäytyminen on ihan omaa luokkaansa! :D Iltalukioltakin lähtiessä ei voi kun nauttia siitä, kun väki yrittää runnoutua bussin ovista kaikki samaan aikaan sisään. Hirveellä kiireellä ja pakko päästä istuun, vaikka jää pois Stokalla.
   Mä aina kiitän, kun joku joutuu siirtyyn päästääkseen mut ulos bussista. Ai että kun olenkin nolo. Pitää ehkä opetella tavoille.

   Poista
 5. Aa tuo kuvajuttu on niiin ihana että minun on aivan pakko tehdä tämä itsekkin. Jotain ideaa edes postauksiin ettei kaikkea tarvitse itse etsiä.
  ps. Tykkään blogisi keveydestä ja raikkaasta tunnelmasta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, se on kivaa ja hyvä pelastus, jos ei postauksia meinaa muuten tulla (niinkun täällä mun blogissa). :D
   Kiitos paljon! ♥

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)