Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

PENKKARIT! ♥

Oon kuumeessa ja päätä särkee tämmönen koneella istuminen, mutta nyt on pakko saaha nämä penkkarit pois alta! :D Eli tässä on aika muhkea kuvapläjäys luvassa. Mahdollisia kirotusvihreitä odotettavissa! :--)

Päivä alko ihan mielettömän hyvällä aamupalalla koululla klo. 7:30-8:30. Saatavilla oli muun muassa sympaattisia minicroissantteja ja ihanaa munakokkelia. Munakokkeli on hotelliaamiaisellakin aina se paras asia. :D

Aamupalan jälkeen kierrettiin hetki ympäri koulua, mutta luokat tuntu olevan jotenkin harvinaisen tyhjillään eikä oikein tullut häirköityä ketään. :(
Piti liittää itteni tähän kuvaan jälkeenpäin, kun meistä neljästä ei ollut mitään yhteiskuvaa. :D Mutta että tämmöinen porukka. Yritettiin keksiä tuolle palomiehelle vaikka mitä lilaa halinallea ja muuta asuksi, niin ois sointunut kivasti myös enkuks: four fat animals.

Sitten oli vuorossa abishow ja tuossa kuvassa lissää TAOn abeja. Meidän luokka koostui tosiaan eläimistä ja valtion virkamiehistänaisista. Muilla luokilla porukka tuntu pukeutuneen aika sekalaisesti kaikkeen maholliseen, paitsi automaatioasentajat joilla oli kaikilla V for Vendetta -maskit.

Jotkut halusi abit istumaan tuonne keskelle salia, koska meidän piti kuulemma näkyä. Mutta sitten oli neljä ernua, jotka näkymisen sijaan halusivat itse nähdä ja valokuvata. :-) Onpas porukka pukeutunut mustiin, synkkää!

Parturi-kampaajien esitys oli ekana. Ne oli järkänneet tämmösen kampauskilpailun, mihin pyysivät kolme opettajaa kilpaileen.
Taustalla näkyy joku reppana, joka jesarilla teipattiin tuonne istumaan ja välillä sitä käytiin heittelemässä karkeilla. Voi voi. :D


Turpareiden jälkeen oli meidän huki ja me pistettiin pystyyn piirustuskilpailu! Ensimmäisenä lavalle pyydettiin kaikkien lemppariopo, annettiin sille asusteita ja pyydettiin ottaan joku kiva asento. Sitten kutsuttiin neljä opettajaa ja kaks vapaaehtosta ja niiden kädet kiinnitettiin pareittain yhteen ja siinä piti sitten piirtää elävä malli. Tulokset oli aika huikeita. ;)
Piirustuskilpailun jälkeen meillä oli vielä ihan mahottoman hieno (kerrankin voin kehua kun en ite tehnyt ehehe :D) video meidän luokasta ja näistä neljästä vuodesta, mutta en oo saanut sitä vielä itelleni, joten se jääpi teiltä nyt näkemättä. :(

Ravintolakokeilla oli syömiskilpailu. Alkujaan oli vissiin kuus munkkirinkilää, jotka ois pitänyt syödä huuliaan nuolematta. Siitä otettiin sitten kuitenkin yhdet pois jokaselta, kun tuntu tekevän vähän tiukkaa. :D Ja palkintona kaikille mitäs muutakaan kuin lisää munkkirinkilöitä!

Automaatioasentajien showhun kuului nyrkkeilyä. Oli aika viihdyttävää, kuvasin siitä videonkin missä kuuluu mun rasittavaa nauruani koko ajan taustalla. :DD

Tietokonetekniikoilla oli ensin hieno "sisääntulo" sekä siihen päälle pieni video ja loppuun laulukilpailu, jonka nimeksi oli annettu "Tartu amismikkiin". Ne näytti videoita, joilla ite lauloivat karaokea ja siihen piti sitten lähteä mukaan laulaan heti kun tunnisti biisin. :D

Ja sitten lähdettiin rekka-ajelulle!!! Tää mustalle pohjalle tehty juliste on noiden tietokonetekniikkojen käsialaa. Kuvassa näyn myös minä oikein muikean iloisena. :-)

Tässä teille hyvä kuva Anun itelleen tekemästä iiihanasta Ihaa-haalarin hupusta!

Ja vielä kuva meidän luokan lopullisesta kyltistä. Juu ei oo ajankohtanen eikä yritä pelastaa Euroa tai estää ilmastonmuutosta, mutta ihan pirun hyvä silti. :D
Loppuun vielä muutamat omat lempparit, mitä muiden rekoista bongailin. Toi abikalypsi-juliste oli ihan hullun hieno! Eikä Paavo Pesusientä voita mikään tai kukaan.

Ja kai tässä kohtaa pitäisi mainita, että kaikki postauksen kuvat eivät ole mun ottamiani, vaan lainailin näitä myös kavereilta.

It's about time I show these pictures to you. :D We celebrated Penkkarit almost two weeks ago (16th of February) and it was so much fun! I wore a purple bunny kigurumi I've made myself.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)