Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

VAPISKA

Voevoe, on ollu nyt taas vähän surkea bloggaaja, enkä voi edes syyttää koulua. Paitsi sen vähän että jos sitä ei olisi ollut tänään, oisin päivittänyt eilen illalla yöllä. Oon vaan pelannut Simssiä ja kattonut Game of Thronesia (♥!).

Oltiin eilen koululla maalailemassa penkkarijulisteita!!! 8) En ollut vuosi sitten wanhoista puolikskaan näin innoissani. Ihmisellä on tilaisuus pukeutua hienoon mekkoon ja saada kaikki naamavärkin ja hiusten koristukset ihan viimesen päälle ja leikkiä jonkinmoista prinsessaa koko päivä. Sitten on tilaisuus rellestää pupuhaalarissa koko päivä. Pupuhaalari vie 6-0! Niin ja onhan se ihan kivaa että valmistuminenkin on näin mahottoman lähellä jo. :--)

Meidän julisteen visuaalinen toteutus ei ole ihan sitä parhaista parhainta A-luokkaa (itsehän hahmottelin suurimman osan kirjaimista päin persettä), mutta ainakin se mahottoman hyvä sanoma käy siitä ilmi! Lisäks samaan aiheeseen viitaten on varmasti useempikin juliste, mutta me ei kuitenkaan olla ihan mitä tahansa lukiolaisia, joten... :-) Tässä teille vähän tekemisen meininkiä!


Ton viimesen kuvan julisteesta piti tulla yhen toisen luokan juliste, mutta se meni roskiin ja ne alotti sitten uuden ihan eri idealla. Oisin halunnu nähä mimmonen tästä ois tullut! :D

Lopullista julistetta voi saapua ihmetteleen Hämeenkadulle 16. päivä, hehehee! Ommeinaa hiano.
En tiiä millä maltan oottaa tän viikon. Etenkin kun huominen on varmaan ihan pirun hidas koska perjantaina odottaa dundunDUNNNNN tekstitaito! Ja maanantaina enkun kuuntelu! Iik! Ja vielä yksi koska huutomerkkejä ei voi olla liikaa yhdessä postauksessa!

We were doing these banners for a school thing yesterday. My school vocabulary in English is really really poor and there are lots of Finnish (school and other) traditions that I don't know how to translate. But I found a little somthing from Wikipedia (Abitur in Finland). :D I will be taking my final exams during these next two months and before summer I will graduate. AND I also found something about penkkarit! That's the reason we were making these banners. See the pic of the lorries during penkkarit, that's where the banner will be. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)