Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

This is the new sh!t

Rakas kahdeksas versio, pelkäänpä että yhteinen matkamme on tullut tiensä päähän. Minä olen alusta asti ollut hieman epävarma violettien sävyjesi suhteen ja vihdoin totesin, että ne eivät vain toimi. On myös muutama muu asia jotka tekevät sinusta "ei minun näköiseni". Toivon sinun kuitenkin ymmärtävän, että vika on minussa, ei sinussa. Lisäksi minulla on jo toinen.

Äikän ja enkun abikursseilla oli vähän muistokirjotuksia ja kaikenlaisia kirjeitä, enkä voinut vastustaa kun sain päähäni kirjottaa tälle edelliselle versiolle erokirjeen! Nämä on näitä vaarallisia päähänpistoja, joista en pääse eroon ennen toteuttamista. Mutta mä olen juuri semmoinen ihminen, joka nauraa omille vitseilleen, joten koittakaa kestää!


Siinäpä se edesmennyt tekele. Ihmeen pitkään kyllä jaksoin tota violettia ja vaaleansinistä. Mietin uuden tekemistä varmaan jo vuodenvaihteessa, mutta nyt vasta sain aikaan jotain julkastavaks kelpaavaa. Toi yläkuva/header on vähän outo, mutta ehkä sitä kestää katella pidempään, kun naama ei oo niin selkeästi esillä. :--D Mielipiteitä saa taas kertoilla ja myös semmosia tietoja, että toimiiko vai eikö jollain selaimella tai resolla tai muuten.

New version! I got tired of the purple shades and the ugly baby blue background. Feel free to share your opinion. ;)

6 kommenttia:

 1. Toi uus header on just kiva! :-)

  VastaaPoista
 2. your blog is so elegant. i can't read any of it. but it is beautiful.


  http://www.onewonderfulthing.com

  VastaaPoista
 3. Moi! Voitit meidän Pientä kivaa-blogin synttäriarvonnassa palkinnon nro. 2. :) Laitatko osoitetietosi sähköpostilla ppetra(ät)luukkupistecom niin löytävät perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästinpä juuri ilmoille pienen riemunvingahduksen samalla kun yritin olla kiljaisematta ja herättämättä talon muita asukkeja! :D Ihan mahtavaa! :)

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)