Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Here tiger tiger!

Heippodei! Koskahan viimeks venähti bloggausväli näinkin pitkäks, ihan kymmenen päivää peräti. :D En kuitenkaan oo koko tammikuun aikana tähän mennessä tainnut tehdä oikein muuta kun käynyt koulussa ja parannellut elämäntapojani. Sherlock Holmesin kävin kyllä kattomassa ja se oli muuten ihan mielettömän hyvä! Tykkäsin melkein ehkä ekaa enemmän. Samalla reissulla kävin suorittamassa myös ainoat alennuksissa shoppailut tähän mennessä. Jos sitäkään lasketaan, koska menin ostamaan vain ja ainoastaan Housen tokan kauden, minkä olin aikasemmin jo päättänyt hankkia. Lisäksi oon harjotellut ihan pikkusen enkkua kattomalla Merliniä ja MLP: Friendship is Magiccia. :--)
Enkä oo unohtanut sitä kuvatoivepostuastakaan. Kuvaaminen nyt vaan on ollut vähän ongelmallista, kun on niin kovin hämärää eikä mun valokuvauksen salainen apuvälinekään oo oikein ollut avuksi. Pitänee ehkä väkertää uusi, koska nykyinen ei ohjaa salamaa kattoon päinkään. Lähinnä se osuu mua silmiin.
Ja nyt kun on läpätetty kaikki turhat asiat alta pois: KISSA! Serkut hankki jo joulukuussa tämmöisen ihanan oranssin otuksen ja hinku saada ihan oma tiikeri moninkertastu heti.


As you can tell this has been a very quiet January for me. I've gone to Tampere for some other reason than school only once and that was to see the Sherlock Holmes: A Game of Shadows. It was really great! But not half as great as my cousins' adorable fluffy cat tiger. ;)

9 kommenttia:

 1. Ihana karvaturri!

  Kerro mulle miten näissä kommentointijutuissa saa tuon "Vastaa" -napin näkyviin jokaisen kommentin alle! Haluaisin saman omaan blogiin, mutta en mä tumpelo osaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen saapi tuolta asetuksista, kun menee sinne mistä kaikkia kommentteja koskevia asetuksia muutetaan (Settings -> Posts and comments). Sitten valitaan kohdasta Comment Location vaihtoehto Embedded. Itekin sitä piti pähkäillä, mutta kokeilemalla lopulta selvis että näin se kävi. :D

   Poista
  2. Ah, enpä olis osannut päätellä. Vähän hassua, että se ei toimi jos kommentit on pop-up ikkunassa o.O

   Poista
  3. Niin, munkin mielestä aika hölmöä. Mutta onneksi tässä ei tarvi selata koko postausta läpi, vaan se hyppää automaattisesti tänne kommentteihin.

   Poista
 2. Aww! En oo todellakaan mikään kissaihminen mutta toi on yks suloisimpia kissoja mitä oon nähny, aivan ihana.

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)