Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

Bohemian Rhapsody / tuotesuunnittelu mallisto

Petin ton meidän lusmuilevan luokan ihan täysin, kun palautin viimesen tuotesuunnittelun työn sittenkin ennen joulua. Mussa ei selvästi ole tiimipelurin ainesta. :( Toisaalta jos tää on ainoa aine, minkä jokaisesta tehtävänannosta näiden neljän vuoden aikana oon tykännyt, niin oisko se sitten oikeutettua tehdä edes jotain kunnolla? :D
Homman nimi oli siis oman malliston suunnittelu. Malliston piti olla kevät/kesä ja suunnattu 25-30v naiselle, joka on lähössä reissuun. Eli matkamallisto. Matkan määränpää sai olla ihan missä vaan ja ite aloin heti ensimmäisenä miettiä jotain hiukan boheemia/romanttishenkistä road trippiä Euroopassa.


Nimesin mallistoni Boheemiksi rapsodiaksi (erillisistä osista koostuvaksi sävellykseksi sivistyssanakirjan mukaan). Koska se on boheemi ja koostuu erillisistä osista, hehee! Toinen vaihtoehto olisi ollut Bohemian like you, mutta you are not bohemian so forget about it. Ei vaan, mielipiteitä kyseltyäni Rhapsody sai enemmän kannatusta, koska kukaan ei näköjään tiennyt Dandy Warholsin biisiä.
Mallistosta piti koota kansio, jolla piti olla kansi. Omastani tuli aika ruma hienosta visiosta huolimatta, mutta aika oli jo niin hilkulla muutenkin, etten sitä ehtinyt uusia. Lisäksi mallistolla piti olla kuvaus, merkki sekä tuommoinen vaatteeseen ripustettava riippulappu. Väkersin alkujaan ton riippulapun ihan käsin, mutta se oli niin kamala, että piti uusia se koneella. Tuli miljoona kertaa hienompi.

Leikkaa&liimaa-askarrellen tuli luotua myös kaksi inspiraatiosivua. Siellä näkyy täyteen pakattua farmarin perää, vespaa ja muffinseja. Sekä tuota värimaailmaa.Tässä meillä on sitten itse vaatteet. Näistä on vielä tasokuvat kaikista edestä ja takaa, mutta en aatellut niiden olevan kovin kiinnostavia. Omat lempparit on kolmas ja kaks viimestä. Neljännen värittäminen epäonnistu ihan totaalisesti ja kaks ensimmäistä sitten taas on ihan kivoja.


Sitten näistä piti vielä kehittää erilaiset värivaihtoehdot. Toisesta tuli tuommonen erittäin maanläheinen vihreä plus ruskea ja toisesta tuommoinen erittäin värikäs. Mitäs mieltä koko väkerrelmästä olette? Tai lähinnä ehkä mielipiteet noista piirustuksista kiinnostaa. :) Kyllä tässä jotain muutosta on tapahtunut ainakin kun vertailee esimerkiksi tähän.
Ja anteeksi että skannaamisen sijaan valokuvasin nämä, en olisi millään ehtinyt skannata ennen palautusta, kun muutenkin väkersin näitä yömyöhään ennen sitä päivää, kun nää oli mahollista vielä ennen joulua antaa.

Lopuksi vähän aiheeseen liittymättä: Kouluhan kolkuttelee taas ovelle, maanantaina pitäisi olla valmiina pari tekstitaidon vastausta ja yksi enkun kotiaine. Enkun kotiaine on vielä erittäin ok, mutta nuo tekstitaidot on puhdasta hulluutta. Siispä tapani mukaan keksin jotain muuta tekemistä, mitä vaan nyt kun pitäisi ihan ensimmäisenä tehdä koulujuttuja. Tällä kertaa ajattelin alkaa laihduttaa. :--) Ihan vakavissaan mua on vituttanut mun painoni jo riittävän pitkään ja mun on tehtävä asialle jotain. Uteliaille ihmisille aiheesta lisää: Feel Good Inc.

This is the last design assignment ever during my dressmaking studies. And the assignment was to design a collection for a woman (age 25-30) who's going travelling. My lady is the bohemian/romantic type and she's planning a road trip around Euorpe. And I named my collection Bohemian Rhapsody. :)

7 kommenttia:

 1. Sulla on ihana piirustustyyli noissa "malleissa" ja oot ihan hurjan taitava! n_n
  Mun suosikki on kyllä ehdottomasti toi neljäs asu, vaikka miten väittäisit epäonnistunees sen värittämisessä~

  VastaaPoista
 2. kyl näillä vaatteilla kelpais matkaan lähtee :D en osaa päättää kummasta tykkään enemmän, ykkösestä vai kolmosesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitti kamalasti molemmille! ^^

  VastaaPoista
 4. VAU. Siis VAAAU. Ihan mielettömän upeita! Oot tositosi taitava :) Kelpais kyllä mulle nuo kaikki :D

  VastaaPoista
 5. Voi, aivan ihania, rakastan sun piirrustustyyliä ja toki noita vaatteita myös!

  VastaaPoista
 6. Peppi & Sara
  Kiiitos paljon!

  Nicolka
  Thanks! :)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)