Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

I love... lemons & limes ♥

Enpäs olekaan pitkiin aikoihin täyttänyt tätä blogia millään kosmetiikkaan liittyvällä. Tänään piti käydä Emotionissa ostamassa täydennystä hupenevaan naamanpuhdistusarsenaaliini, mutta siihen kaupanpäälle huomasin siellä jotain ihanaa. Tai siis haistoin. Ensin huomasin ja sitten haistoin.
Olipa kerran jokin muinainen joulu, kun sain kaveriltani joululahjaksi semmoista ihan hullun hyvältä tuoksuvaa suihkusaippuaa. Pitkään ihmettelin, että mikäs hemmetin hedelmä se tässä purkissa on, kun en ollut tutustunut mihinkään juuri kiiviä eksoottisempaan. Joskus mulle sitten selvisi, että papaijahan se. Enkä raaskinut käyttää sitä, koska missään ei ollut yhtään mitään muuta papaijan tuoksuista. Ja ihmettelin vaan että miksi, kun tämä tuoksuu näin hullun hyvälle.
Viime vuoden syssynä sitten kun äiten kanssa mentiin Liettuaan, niin tulin siellä löytäneeksi elämäni rakkauden: ultimaattisesti parhaimman tuoksuisen vartalovoin ikinä. Semmoista papaijan ja mangon yhdistelmää. Ja sitten toin sen kotiin ja olin niin surullinen, kun ajattelin että se on ainoa lajiaan. Että enhän mä sitäkään raaski ikinä käyttää, imppailla vain.
Tämän hemmetin pitkän stoorin jälkeen pääsemmekin siihen, että tänään Emotionista löysin täysin samanlaisessa purkissa erinäköisellä etiketillä varustettuna samanhajuista papaija & mango juttua, vaikka se oli kyllä eriväristäkin. Mutta pointti oli, että vastaavaa mömmöä löytyi ja olen onneni kukkuloilla. Haistoin siinä sitten ne muutkin saman lajin vartalovoit. Se mansikkajuttu haisi järkyttävän imelälle, mutta tämä lemons & limes oli ihana. En tiedä miten haju voi olla kirpeä, mutta tää on. :D Ja tämän mä sitten ostin tuon papaya & mangon kaveriksi. Voin näytä käyttää vuorotellen ja haistella itseäni tyytyväisenä myhäillen hehehee...

Ja olihan tuossa noita muitakin ostoksia. :D Perus naamanpuhdistusaineita ja sitten mun ihan ensimmäinen silmänympärysvoide ikinä! Tästä se ikäkriisi sitten lähtee, kohta lasken juonteet naamaltani joka aamu ja siirryn semmosiin 50+ anti age rypyntappajiin. Ei vaan mun silmänurkat punottaa taas ihan innoissaan ja haluan kokeilla mitä tämmönen rauhottava mömmö niille tekee. Oli muuten pakattu ihan naurettavasti tuo pieni tuubi, kaksi kertaa itseään isompaan pakettiin. Tuleehan siinä kuluttajalle toki kiva olo, että täällä paketissa on sinulle tämä itse tuote ja kaupanpäällisenä ilmaa, WAU! Toisaalta siinä voi myös iskeä harmitus, jos haluaisi ostaa pelkkää ilmaa, ja joku hullu on mennyt laittamaan sinne jotain voidettakin viemään tilaa. Myyjältäkin sain kaupanpäällisiä, tuommoista Clarins Crème de Soins Teintée 100 % filtre minéral HydraQuench Tinted Moisturizer 100 % mineral filter niin anteeksi mikä? Jotain kalliimpaa sävytettyä kosteuttajaa, niin ei tarvitse tämmöisen köyhän tytön aina tyytyä Lumenen halpoihin litkuihin. Kiitos, arvostan. Lisäksi sävy on 03 pêche/peach. Tämmöiselle kalkkilaivan kapteenille, for real? Anna ihan suosiolla se 01 snõw/snow sieltä.

Kirjoittakaa itse yhtä pitkä ja turha selostus parista kosmetiikkaputelista! :D Jos joku oikeasti luki tuon kaiken, niin toivottavasti ei pettynyt pahasti mun huumorin heikkoon tasoon. (;

Kiinnostaako teitä kosmetiikka muuten pinkä verran blogeissa, jotka ei oo erikoistunut siihen? Eli juuri tämmöisissä mun blogin kaltaisissa sekasotkuissa, joissa on ihan kaikkea mitä sattuu... :D

The best impulse purchase ever: I love... lemons & limes body butter. It smells super good! All the other things in the pic are boring necessities. And the Clarins Tinted Moisturizer thing I got for free.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tuota I Love -sarjan lemons & limes -suihkusaippuaa! Se on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mä huomasin vaan noi vartalovoit. Pitää hommata suihkusaippua kun seuraavan kerran oon liikkeellä! :D

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)