Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Minä ja minun pyöreät vuodet

Täytinpä tuossa taas 6.3. vuosia ja tällä kertaa oli semmoinen luku, että siitä olisi pitänyt joku kriisikin jo saada aikaan. En tiedä pitäisikö kriiseillä sitä, että elämästä jo neljännes on ohi ja siinä ajassa on ehtinyt tehdä niin vähän. Vai sitä että elämästä on enää kolme neljännestä jäljellä ja siinä pitäisi ehtiä niin paljon. Vai sitä että saan ostaa Koskenkorvaa ihan ite. Vai sitä että olen näin vanha eikä vieläkään ole varaa ostaa Koskenkorvaa ihan ite. Kyllähän näitä syitä olisi monia, mutta kriisiä en saanut aikaan, vaikka kuinka yritin.

Sen sijaan kutsuin muutaman kaverin tänään meille vähän juhlistamaan tätä hienoa tapahtumaa. Alkuperänen päivämäärä oli lauantai, mutta sitten ei aikataulut mennyt ihan yksiin, joten päädyttiinkin torstaihin. Mutta meillehän se on sinänsä ihan se ja sama, tässä on koko 2012 ollut yhtä viikonloppua. :--) Eilenkin oli viimeinen koulupäivä! Ensi viikolla käyn määrittämässä koko tulevaisuuteni äikän esseekokeessa ja enkun kirjotuksissa ja sitten onkin jäljellä enää työssäoppiminen. Voin sanoa, että olo on erittäin jännä, kun tätä ajattelee. :D

En paljon enempää olisi voinut eksyä aiheesta! Oli cocktailtikkuja, sipsejä, öljyttyjä sekä maustettuja ja sitten paahdettuja pähkinöitä, piirakkaa ja jätskiä. Lisäksi oli limsaa ja sitä koristamaan jäädytettyjä Space Invaderseja, vihdoin tuli käyttöä sillekin jääpalamuotille. Sitten pelattiin Disney Triviaa ja pelilaudan toinen korva irtosi mystisesti. Sen jälkeen katottiin vielä Totoro ja sitten olikin pirskeet loppu, kun huomenna normaalisti työskentelevien vanhempien piti päästä kotiin ja nukkuun. Mutta on se vaan kivvaa viettää aikaa hyvien kavereiden kanssa. ♥ Ja kivvaa on myös tämmöisten kekkereiden järkkäily, suunnittelen täällä jo ihan innoissani valmistujaistarjoiluja.

En ihan hirveesti ehtinyt koota noita cocktailtikkuja ennen kun kaverit jo tuli, joten päädyin kippaamaan kaikki nuo tikkujen komponentit vaan astioihin ja tikut pöytään. Muodikkaasti do it yourself meiningillä.

Sain myös niin ihania lahjoja, että ne oli pakko kuvata heti kun vieraat oli poistuneet. ♥ Oon jälleen astetta valmiimpi muuttamaan omaan kotiin. Nyt omistan peräti maailman hienoimman pannun kananmunia ja lettuja varten sekä iiihanat kissapippuri- ja kissasuolasirottimet. Tällälailla nerokkaasti lukiolainen rakentaa näitä yhdyssanoja. Noita pippuri- ja suolasirottimia on nykyään niin moneen lähtöön, että oon todella kiitollinen, kun mut näin ystävällisesti säästettiin siltä valinnalta. :D These are just purrrfect!
Veljen tyttöystävältä sain maailman sulosimman pöllötuikkukipon. Silläkin on joku kuudes aisti (siis sillä tyttöystävällä), kun se löytää tämmösiä täydellisiä lahoja. :D

I turned 20 on the 6th of March and today I celabrated it with a few friends. Great friends, good food, board games and movies, that's what awesome evenings are made of! :) I also got the nicest presents: a super cute mini egg frying pan, pepper and salt shakers and an owl candle holder. ♥

Loppuun vielä Eppu Normaalin Elämän tarkoitus. ;)

6 kommenttia:

 1. Oi kun kuulostavat mukavilta synttäreiltä! :)

  Ja paljon onnea!

  VastaaPoista
 2. onnea! miten mä luulin sua vuotta nuoremmaksi mutta samaa vuosimalliahan me ollaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Höö, mäkin oon jotenkin luullut, että oisit mua vanhempi. :D Jospa se on hämänny, että käyn koulua ikään kuin vuoden jäljessä, kun on toi nelivuotinen ammattilukio.

   Poista
 3. ihania kuvia : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)