Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Joka tyypin hullu ompelukirja

Nyt niitä postin tuomia kirjoja sitten, pienen johdantohöpötyksen siivittämänä kuten tavallista. Lopetettiin Suuri Käsityö -lehden tilaaminen tähän talouteen, kun aateltiin että tulee halvemmaks ostella kirjoja. Suurissa Käsitöissä on enää ehkä yks tai parhaimmillaan kaks kaavaa, joiden toteuttamista harkitsee (vaikka parempaan suuntaan se lähti heti kun Harkki lopetti päätoimittajana :D). Kirjoista sitä toteuttamiskelpoista sisältöä löytyy yleensä aika paljon enemmänkin ja jos ei löydy, niin ei tarvi sitten ostaa sitä kyseistä kirjaa. Simppeliä! :)

Joka tyypin kaavakirja nro. 1 tuli vihdoin hankittua. Sieltä löytyy kaikenmoista kätevää ja helposti muokattavaa peruskaavaa. Hienoa on myös se, että sieltä löytyy jotain kaksilahkeisillekin otuksille! Mulla kun ei ole mitään hajua miesten kaavoista, niistä ei pukuompelijoille ole opetettu hölkäsenpöläystä.
Sitten tämä toinen mikä aiheutti oikein superinnostuksen, Laukkuhullun ompelukirja! Tästä kirjan selailusta sai niin kamalat inspiraatiot ja hyvän mielen, että enpä olisi paremmin voinut ammattiani valita. Koko kesän ompelen laukkuja sitten kun on nämä viimeset hullut ja sekavat kuukaudet ohi. Enkä tullut ollenkaan ajatelleeks, että kirjan lopussa olisi kaikkien näiden laukkujen kaavat. Oli todella positiivinen yllätys ja tulin vaan entistä tyytyväisemmäks. :DSiis kattokaa nyt ton viimesen laukun kangaskin on ihan mahtava! Voi että... ♥

I bought these two sewing books and I'm just so happy that I decided to start studying dressmaking five years ago. Just looking at the bag book makes me smile like a crazy, I can't wait to sew something!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)