Sivut

tiistai 5. heinäkuuta 2011

I amsterdam

Piti olla taas että London calling, mutta tilanne eli sen verran, että suunnataankin veljen ja sen tyttöystävän kanssa Amsterdamiin. Oishan se Lontoo ollut ihana, mutta vähintään yhtä ihanaa on päästä tutustuun uuteen paikkaan! :) Viivytään siellä 5.-9.8. ja tulin kyseleen onko kukaan sattunut käymään Amsterdamissa. Jos oisi antaa jotain vinkkejä paikoista, jotka on ihan ehdoton nähdä? Ja missä kannattaa shoppailla? :D Suunniteltiin jo sen verran, että sunnuntai vois olla hauska viettää Artis Royal -eläintarhassa, mutta muuten päivät on aika auki. Oon niin innoissani, että voisin tutustua Amsterdamiin peräti koko yön, mutta huomenna pitäis yrittää saada muutamia asioita hoidettua vihdoin ja viimein. :D Kiitti paljon etukäteen, jos vinkkejä löytyy!

I'm going to Amsterdam with my brother and his girlfriend. I'm so excited! First we meant to go to London but things change. Actually it's nice that London didn't work out, now I'll get to see a new place as well. :) If you have been in Amsterdam and can give us some advice I would be really thankful. Which places do we have to see and where to shop? :D

2 kommenttia:

  1. Tulin Amsterdamista pari päivää sitten takaisin ja pakko sanoa, että kanavaristeily on ehdoton ! Tiedän, kuulostaa tylsältä ja turistilta, mutta itse tykkäsin tosi paljon :) Hinnatkin on suht jees. 30 minuuttia maksoi 13 euroa ja vähän pidempi 45 minuutin oli muistaakseni 15 euroa.
    Jos tykkäät taiteesta, suosittelen myös Van Gogh museota. Sisäänpääsy on 12 tai 14 euroa (en muista kumpi lol), mutta oli todellakin sen arvoista.

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon vinkeistä! Kanavaristeily ei todellakaan kuulosta tylsältä vaan ihanalta. :D Van Gogh museokin houkuttelis etenkin kun sinne varmaan kestää mennä meidän hotellilta ihan kävellenkin. Pitää vaan saaha matkaseurakin kiinnostuun näistä. :)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)