Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2011

metallia

Pitkästä aikaa tällä viikolla sain postia. :-) Metallia sisältävät paketit tuli H&M:ltä sekä Koreasta.

H&M:ltä olin tilannut setin tämmösiä kivoja hopeenvärisiä yksinkertasia sormuksia. Mietin jo että ois voinut tilata toisen läjän saman tien. Ois uudet tilalla kun vanhat on kulunut rumiks. :D Pitäis kyllä hankkia joku ihan oikee hopeesormus, mitä vois pitään päivittäin ilman pelkoo siitä, että se hopeinen väri katoaa johkin.
Sormusten lisäksi tilasin semmoset mustat yksinkertaset sortsit. Ne istuu justiinsa niin huonosti kun tommosilta varastokoon sortseilta voi odottaa, joten olin vähän epävarma että pidänkö ne. :D Vyötäröltä ja reisien kohdalta ne on hyvänkokoset, mutta siitä välistä... örgh. Sitten kokeilin niitä pitkän t-paidan kanssa sillain miten olin ajatellutkin niitä käyttää. Eli sortsien lahjetta näkyy sen verran, että ihmiset huomaa etten ihan ilman housuja oo liikenteessä. :DD Ja niin ne näytti loppujen lopuks hyvältä, eli jätin palauttamatta.

I ordered this cute set of rings (and black shorts) from H&M. I really like simple rings like these. I should get a real silver ring that I could wear daily without having to be afraid of the day it won't be silvery anymore.

Sitten tuli tämmösiä "laukunpohjaniittejä" sieltä Koreasta. Yllätyin ihan kun ne tuli viikossa, yleensä sieltä suunnalta on pitänyt oottaa vähän pidempään. Ajattelin siis tehä kameralaukkuni ite ja pistän sitten näitä sinne pohjaan. Hyvä että tulivat näin ajoissa, niin saatan ehtiä tekeen laukun ennen Amsterdamin reissua ja uskallan ottaa kameran sitten sinnekin mukaan. :) Kävin tänään ostamassa lisää osasia laukkua varten ja tuli kyllä vähän odotettua kalliimmaks. Pelkkä vuorikangas ja metalliosaset kustansi päälle 20 euroo. Ebaystä ois taas saanut halvemmalla, mutta en enää viittinyt laskea sen varaan, koska ne ei sitten ois välttämättä enää ehtinyt ajoissa. Päällikangas kuitenkin onneks löytyy jo. Aattelin käyttää vihdoin ton kukkakankaan, mikä on tän postauksen viimesenä.

These studs I ordered from eBay. I'll make myself a camera bag and I wanted to put these on the bottom of it. I also bought other stuff for the bag today and it looks like it will turn out to be slightly more expensive than expected. :D

4 kommenttia:

 1. Suosittelen lämpimästi lakkaamaan nuo H&M:n korut värittömällä kynsilakalla! Näin niistä on iloa pidemmäksikin aikaa :)

  VastaaPoista
 2. kukkakankainen kameralaukku? sellasen mäkin haluan, erottuis kivasti joukosta! :D

  VastaaPoista
 3. hihhih vähä siisti toi giffi :----D

  VastaaPoista
 4. Romy:
  Kiitti vinkistä, pitää kokeilla heti kohta. :D

  tiia:
  Joo ja ei pitäis olla niin iso todennäkösyys tulla pöllityks, jos sitä ei tajua heti kameralaukuks. :D

  Julle:
  Kiitti :--)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)