Sivut

torstai 14. heinäkuuta 2011

Vähän valitusta, enemmän hypetystä ja pari halpaa vaatetta

Miten onnistunut, kuvaava, tyhjentävä ja nerokas otsikko! Nyt on kyllä itselläkin onnistunut olo. Wau. En tiennyt pystyväni tämmöiseenkin. Eteenpäin. Asiaa on olevinaan taas niin paljon, etten tiedä pitäiskö kaikkea yleensäkään survoa samaan postaukseen (kohtaukseen meinasin sanoa), vai pitäisikö nyt höpöttää kaikki mahdolliset kuulumiset ja tuntemukset tämän viikon ajalta ja jättää vaatteista höpisemiset seuraavaan kertaan.

Ensinnäkin mun kurkku on ihan törkeän kipeä. Viimeksi kun oli samanlainen olo (päätön kipu ja karheus niin että hyvä kun pystyn oleen kuristamatta ittiäni) mulla oli nielussa joku virus, muttei onneksi kuitenkaan angiina. Nyt ei tosin ole niitä vaaleita peitteitä nielurisoissa, eli uskallan toivoo tän olevan kohta ohi. Vaikka ääni tuntuu olevan lähössä. Se tapahtuu melkein joka kerta kun mulla iskee kurkkuun joku.

Sitten koin ihan mahtavan ja toisaalta naurettavan onnistumisen tunteen tänään. On niin nörtti olo, kun pystyn innostuun tämmösestä. :D Ja toisaalta tunnen itseni myös tyhmäksi, kun en ole aikasemmin tajunnut. Kuutisen vuotta oon tehnyt kotisivuja ja vihdoin oivalsin, kuinka divien avulla tehdyn ulkoasun saa keskitettyä. True renessanssinero täällä päivää tekee isänsä yritykselle kotisivuja. Kesätyö se tämäkin ja aika loistava sellainen, jos näin tekee onnelliseks. :D

Kolmantena oon pitkästä aikaa innostunut animesta niin pahasti että siitä pitää ihan mainita. Katoin alkukesästä FMA Brotherhoodin ja sen jälkeen nostalgisoin vähän NGE:n parissa ja lopulta innostuin Bleachista. Näistä kolmesta viimesintä en oo kattonut ikinä aikasemmin, enkä tiedä mistä yhtäkkinen mielenkiinto. Mutta nyt sitäkin löytyy koneelta ja en löydä sanoja kuvaan miten naurettavan innoissani oon. :---D Tunnen itteni yhä vaan enemmän nörtiks. Mut on luotu istumaan koneen ääressä, katsomaan yliluonnollisia toimintalehvoja ja -animea sekä pelleileen kotisivujen, grafiikoiden ynnä muun kehittävän parissa. Ainoo millä saisin perseeni ylös tästä tuolista, olisi mahdollisuus päästä kattomaan Rammsteinia tai David Garrettia.

Okei ja sitten jos kuitenkin tähän nämä vaatteet perään kun vaivauduin ottaan kuvatkin tähän aikaan vuorokaudesta. :--) Piti ottaa jo eilen aikasin päivällä, mutta yllättäen patterit päätti loppua kamerasta. En tiedä pitäskö ostaa uusia sinne Amsterdamiin ihan varmuudeks, kun nää ladattavat tuntuu tulleen tiensä päähän.


Pusero H&M:ltä semmoseen hintaan, ettei pääse pukuompelija naureskeleen, kuinka tekisi ite paljon halvemmalla. 2,95 euroa! Paitapusero! Peräti jopa ihan hyvälaatunen. En tajua. Aattelin värien näkyvän todenmukaisempana tossa lähikuvassa, mutta eipä niissä lopulta paljon eroa olekaan.


Sitten tämmöinen hamonen Halensilta. Anteeks tuo ekan kuvan surkea laatu, mutta hahmottaahan siitä mimmonen tämä on. :D Hintaa tällä oli viitisen euroa. Aika halvalla oon näköjään pärjännyt tän kesän. En oo pahemmin käyny kaupoilla enkä oo kokenut olevani akuutissa tarpeessa minkään tietyn vaatteen tai muunkaan asian suhteen, joten ei oo tullut ostettua turhaan mitään kamalan kallista. Melkein voisin olla ylpee itestäni. :DD Ainiin mulla on yhdet hienot uudet tennaritkin, mitkä löysin myös tietty halvalla! Pitää koittaa muistaa kuvata nekin.

Too much text! I'll try to shorten it. :D First I ranted about my sore throat. It's been killing me for two days now and I think this is enough already. Next I hyped how I realized something stupid and how happy I am because of that. Then I hyped how I've watched some Bleach for the first time in my life and it's just so incredibly super awesome! And lastly I got to the point: my new and cheap clothes. The cute shirt is from H&M and it was only 2,95 euros. I still can't believe how cheap. And the skirt is from Halens for 4,95 euros. I'm almost proud of myself since I've bought few clothes this summer and those few have been rather inexpensive. :D

One of my most common mistakes when using English is to confuse the words "then" and "than". I never remember which one to use! lol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)