Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

awesome mexican skull o-shirt

Sain mä lopulta sen maailman hienoimman teepparinkin kuvattua, josta joku postaus takaperin mainitsin. Virne oli vaan jokasessa kuvassa niin mahottoman väkinäinen, että piti korvata se komeilla viiksillä!

On se vaan niin epäimarteleva ja niin awesome! Lattialle levitettynä tuo on siis suunnilleen o-mallinen. Matsku yllätti positiivisesti, kun oli vähän paksumpaa ja laadukkaampaa, kun mitä uskalsin odottaa. Kun oon tottunut siihen, että ebaysta hommatut vaatteet ei aina välttämättä oo mitään ykkösluokkaa. Alkukesästäkin tilasin sieltä semmotteen yksinkertasen kesämekon, missä oli ihan tuhottoman paljon langanpätkiä siellä täällä. Ei siinä mitään jos ne olis ollut ees sisäpuolelle pääteltynä, mutta kun niitä oli päälipuolellakin ihan joka paikassa. Varovaisesti koitin sitten kattoo että mitkä lähtee vetämällä irti, mitkä uskaltaa katkasta ja mitkä päättelen ite. Mutta eipähän ollut kallis. Eikä ollut tääkään, suunnilleen 15 euroa kustansi toimituksineen.

My new super awesome mexican skull t-shirt! If you can call it a t-shirt when it's actually shaped more like an o. I know it doesn't flatter me at all, but it's so comfy and I love it! Got it for pretty reasonable price, 15 euros. :)

Hope you enjoy my handsome mustache better than you would've enjoyed my awkward smile.

5 kommenttia:

  1. hieno paita! ja ihanat viikset :--)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva toi paita eikä sitäpaitsi ollenkaan epäimarteleva! Harmi ettei kaupoista yleensä löydä tollasia erikoisenmallisia t-paitoja isoilla printeillä, tai sit oon vaan huono etsimään. :}

    VastaaPoista
  3. Kiitti! (; Mäkään en oo kaupoista löytänyt oikeestaan yhtään mitään mahottoman kivaa pieneen ikuisuuteen. Oon tyytynyt sitten tyhjentään eBaytä. :D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)