Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Flowers and stripey things

Huomasin taas unohtaneeni pistää tänne kuvat muutamista lakkauksista. Nyt kynnet onkin ollu reilun viikon ihan täysin paljaana. En oo jaksanu lakkailla kun oon ollu lähinnä kotona ja kattonut mahottomasti elokuvia sekä piirrellyt. Eilenkin illalla katoin The Duchessin, joka on kyllä ihan hävyttömän loistava. Ja kynsien lakkailun sijasta oon sitten koittanut rasvata ja öljytä näitä vuorotellen, jos vähän menisivät parempaan kuntoon. En tiä mikä noista mun aluslakoista näille oli tehnyt vähän hallaa, Trindyn vai Mavalan. Välillä tosta kynnen pinnalta lähti semmosia hämäriä ohuita suikaleita kynsilakkojen poistamisen jälkeen ja muutenkin koko pinta oli ihan skrubunen. Nyt ne alkaa olla toistaseks taas paremmat.

I happened to notice I've forgot to show you some nail arts again. Very simple designs as usual. Now I've kept my nails naked for over a week since I've been mostly at home watching awesome movies and drawing.

Kukkasia ja vaaleanpunasia täpliä Models Ownin Jade Stonen päällä. Vaaleenpunanen on China Glazen Something Sweet ja kukat tein muistaakseni semmotteella two-way -lakalla.

Some white flowers and pink dots on Models Own's Jade Stone. The pink is China Glaze's Something Sweet (it really is such a sweet color) and the flowers I made using a two-way nail art pen.

Sitten tämmöset "sähäkät" neon kynnet. Oon tehnyt noille mun kiekoille joitakin kynsitaitelukokeiluja ja olin jo aikaa sitten tehny juurikin näillä lakoilla tämmöset. Mutta toteutus ei sitten lopulta omalla kynnellä ollutkaan niin kaunis, kun kynsikiekolla. :D Vihree ja keltanen on molemmat Wild and Crazyn, vihree on Lemon ja keltanen Neon Yellow nimeltään, yllättäen.

And some unsuccessful neon nails. Once again the idea was better than the outcome. The green nail polish is Wild and Crazy - Lemon and the yellow one is Wild and Crazy - Neon Yellow, surprisingly.

Tämä on sitten se edellisessä postauksessa esiintynyt Kool Kiwi, kellertävänä ja läpikuultavana kuten huomaatte. Koristeluissa käytin tätä maailman vanhointa mutta myös nopeinta ideaa.

And this is the Kool Kiwi that I showed you last time. Yellowish and sheer as you can see. And the decorating style is as old as heaven but it had to be something quick and easy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)