Sivut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

banana banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie

En oo kauheen innoissani lukenut ihmisten Provinssi-ihkutuksia, kun itellä meni varmaan sekin ilta TS3:n parissa. Nimimerkillä vihreänä kateudesta. Voin kuvitella miten hieno SOAD oli kun kaveri oli ottanut aiheeseen liittyvän tatuoinninkin :-D Vaikka oikeestaan en oo ollut oikeen kauheen innoissani yhtään mistään ja bloginkin suhteen tunnelmat on ollut jotain luokkaa "blergh". Eilen tuli postissa ihan överihieno t-paita (jos sitä voi teeppariksi kutsua kun muodoltaan se on enemmän o-mallinen), mutta vaikka pistäsin sen päälleni, ottasin kuvan ja pistäsin sen tänne blogiin, niin ei se loppujen lopuksi ketään oikein liikauttaisi, itteäni kaikista vähiten. Tää harmaa ulkoasu on niin päättömän tylsä. Tekisin uuden, mutta ongelma on sama kun aina: löytää kuva jota jaksaisin kattella viikkoa pitempään :D Mutta oon selaillu erinäkösiä inspiraatiosivuja jo jonkun aikaa, niin kahtoo jos jotain sais tehtyä. Tähän loppuun jotain kuvia mitä oon näpsinyt kesäkuun aikana. Alan käyttää nimimerkkiäni näissä bloginkin kuvissa, että voin pistää niitä Flickristä muuallekin nettiin ilman että siinä on joku päättömän kokonen osote mainostamassa itteään. Tallensin nää png:nä, mutta se ei näemmä kelvannut Flickrille.







I just ranted how I've been bored and had no interest in my blog or anything. It's so much easier to rant in Finnish because you can just let your fingers fly on the keyboard :D I'm trying to make a new layout for Glittertrash Machine. All this grayness is boring me ever more.

editt: Aijai kun meinasi unohtua. Oonhan mä jostakin innoissani! Me on nimittäin hankittu mökkitontti. Siellä on tällä hetkellä semmonen väliaikanen mökkikoppiviritelmä, mitä en oo vielä nähnyt, mutta kuinka käsittämättömän hienoa päästä viettämään jussia ekaa kertaa elämässä ihan omalla mökillä ja järven rannassa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)