Sivut

perjantai 3. joulukuuta 2010

Tray of randomness

Tällä lailla perjantai-illan ratoksi tarjoilen teille sekalaisen tarjottimellisen asioita, joista osan hankkimisesta lienee kulunut jo parikin kuukautta. Mutta kuten mahollisesti huomasitte niin tuon parin kuun työssäoppimisen ajan täällä blogissa oli hiukan vielä normaaliakin hiljasempaa jos mahdollista, enkä ehtinyt pahemmin miettiä mitään vaatteiden tai muun sälän valokuvaamista :-D Ennen kuin nyt.

Alotetaan vaatteilla ja tällä teepparilla, joka on ensimmäinen ostokseni Gina Tricotista ikuisuuksiin. Ei oo pahemmin tullut käytyä siellä. Se on aina niin kaoottinen paikka ja tälläkin kertaa kun äiti kävi hakemassa jonkun perus topin sieltä, näitä teeppareita oli ihan hujan hajan siinä pöydällä. Tää yksilö sattu oleen melkein heti päällimmäisenä ja oikeen kokosena ja niinpä annoin periksi kaikille kolmelle lemppari elukalleni samassa paidassa!


Sitten farkut, joiden kuvaaminen oli olevinaan turhan hankalaa. Kamera näytti kuvat ihan ok-laatusina, mutta kas kun siirsin koneelle, niin farkut oli niin tummat, ettei niistä saanut mitään selkoa. Nää on muistaakseni Lindexistä. Halusin tehdä tämmösen tyyliset jo sillä jaksolla kun tehtiin farkkuja viime keväänä, mutta kaltaselleni vähemmän nopeelle ihmiselle ois tullut vähän vielä pahempi kiire. Mutta onneks kivat vastaavat löyty kaupasta. Vaikka hintaa vähän kauhistelinkin. Nykyään kaikki mikä kustantaa yli 20 euroo on liian kallista mulle :DD

Seppälästä löytyi kahdella eurolla pidemmän aikaa sitten jo tämmöiset papukaijakorvikset. Ihan mahottoman hienot! :D Kuvasin tommosen vihon kantta vasten, kun nää ei näyttänyt valkosella pinnalla yhtään niin hienolta.

Ja siinä samalla kuvasin vähän uusia meikkejä. Goshin luomiväri oli alennettu kolmeen euroon ja ton Natural Coden tussieyelinerin ostin auttamaan neitoa hädässä. Kun oltiin lähdössä sinne Lontooseen ja vanha We Care Iconin eyeliner kenkkuili jo sen verran, etten sitä enää halunnut reissuun. Mutta kuten sattu niin lähimmästä Emotionista oli loppunut ne WCI:n mustat eyelinerit ja ostin ton tussin sitten hätävarana. Ja joko en osaa käyttää sitä tai se vaan on paska :D Hain uuden WCI:n heti kun oltiin takasin ja niitä mustia oli jo onneks tullut.

Taustalla maailman hienoin seinäkalenteri, jonka löysin eräänä kauniina aamuna Suomalaisesta Kirjakaupasta. Ehdin jo hätääntyä, että eikö tälle vuodelle oo oikeasti tehty yhtään hienoa kalenteria, mutta sitten tämä ihanuus pelasti ihanine vesivärimaalauksineen ♥ Sitten siinä on The Body Shopin hamppukäsirasva, jonka kuulin tekevän hyvää kynsille. Kokeilu tuskin haittaa, koska nämä peukun kynnet repes taas ihan tuosta valkosen rajalta. Tai oikeestaan jo ihon puolelta. Ja eBaystä tilaamani kasa venytyksiä ♥ Koot 1,6mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm ja 8mm kaikkia kaksi kipaletta. Puolilla en tee oikeestaan välttämättä mitään, mutta tää paketti makso noin kympin ja koin tarpeelliseks, koska tän toisen korvan venyttäminen on lähtenyt alulle vähän tota toista kivuliaammin. Taidan siis ihan suosiolla käydä joka millin läpi sen sijaan että hyppäisin 1,6:sta kolmeen ja kolmesta kuuteen.


Haluan opetella virkkaan ja tämmösestä pienestä ja kivasta vois olla hyvä yrittää alottaa. Eli Amigurumi-kirja sekä vähän aneemisen värisiä lankoja. Saa nähdä josko joululomalla olis kaiken muun ohella aikaa väkerrellä näiden parissa :D

Ja uus läjä Derwentin watercoloureita jonka nappasin mukaan ihan jo Hulluilta Päiviltä :DD Voisin pyytää joululahjaksin jotain lahjakorttia piirustustarvikkeita varten. Uusista kynistä tulee aina hyvälle tuulelle, kamala himo piirtää ja haluisin testata muun muassa niitä Derwentin Coloursofteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)