Sivut

perjantai 17. joulukuuta 2010

Kello yhdeksän ympäri pöydän

Meinasi vähän mennä hermot Photobucketin kanssa, kun se jostain syystä halusi käännellä mun kuvia kyljelleen ihanan oma-aloitteisesti. Onneksi kohtuu äkkiä tajusin että sen sai helposti korjattua asetuksista, mutta what's the big idea? Mistä semmonen asetus oli sinne yleensäkään tullut, kuka haluaa kuvansa nurinkurin? D:

No mutta mulle on tässä pidemmän ajan kuluessa taas onnistunut kertyyn muutamia uusia kynsilakkoja ja aattelin tähän väliin tulla niitä ihasteleen tänne bloginkin puolelle. Koska jaettu ilohan on aina kaksinkertainen :--D

Nämäkin on vähintään kuukauden takaa jo jos ei kauempaakin. Rimmelin Matte Finish -mattapäällyslakka ja Eyekon Nude sekä Indigo. Eyekolta tilasin ensin juuri tuon Indigon takia, aattelin että tuommonen tumma sininen voisi sopia mun vanhojenpuvun kanssa. Toisaalta en oo varma vaikka se ois jopa liian tumma ja omaan silmään se näyttää jossain valossa vivahtavan vähän violettiin. Nuden lisäsin siihen kylkeen jos vaikka haluaisin joskus kokeilla jotain ransiksen tyyppistä, mutta täytyy myöntää etten oo vielä ehtinyt :D

Sitten maailman jumalaisimmat kynsilakat, jotka nappasin marraskuussa eBaystä. Luonnollisesti vasemmalta alkaen Orlyn Lunar Eclipse. Voisin pyöritellä tätä silmieni edessä päivät pitkät ja huokailla ihastuksesta. Velikin oli sitä mieltä, että hänen pitäis saaha tämän värinen auto. Sitten on Orlyn Halley's Comet. Katsokaa nyt sitä! <3______<3 Viimeisimpänä ihanainen OPIn Yodel Me on My Cell, jonka kauniin värin kameralla tallentaminen kuuluu taas sarjaamme mission impossible. Sanosin että tää on oikeasti jotain petrooliin vivahtavaa.

Uusimmat viimesinä. Nää tuli hankittua Seppälästä ihan tällä viikolla. Wet n Wildin Wild Card sekä Night Prowl, epätoivoinen yritys hankkia jotain muutakin kuin sinisiä lakkoja. Nämähän on jo aika kaukana, eikö? :D Toivottavasti saisin kokeiluta näitäkin piakkoin. Ja samaten tätä ihka ensimmäistä Models Ownin kynsilakkaani, Jade Stonea. Läheiseen Seppälään oli tullu uusia Models Ownin lakkoja ja nyt ensimmäistä kertaa oikeestaan innostuin mistään niistä ihan ostamiseen saakka :D

Tykkään selailla Lidlin lehteä aina silloin tällöin, ikinä ei tiedä mitä sieltä bongaa. Kuten tällä kertaa nämä akryylivärit myivät itseään siellä viiden tai kuuden euron hintaan. Ja päätin haluta ne, koska aikoja sitten Tiimarista ostamani purkeissa olevat moiset on jo vähän kuivahtaneita, eli kynsiin maalailu ei oikein niillä tahdo sujua. Niin kokeillaan nyt sitten näillä tässä joskus kun ehtii. Värit on vähän tummia, mutta saahan niitä sekotettua valkoseen. Huomatkaa taustalla mun uusi ja ihanaakin ihanampi matto ;)

Loppuun tämmöinen pieni naamakevennys ja tuommoset talviset kynnet. Nyt voisin paketoida vielä parit joululahjat ja sitten vaikkapa nukkuun!

7 kommenttia:

 1. oi miten oot tehny noin kivat kynnet? <:

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä tosi kaunis! Ja kivoja ostoksaa.:)

  VastaaPoista
 3. maaahtavia noi orlyn lakat!:) oho, en oo koskaan tienny et lidlistä vois löytää akryylivärejäkin.. ja vielä kuudella eurolla!

  VastaaPoista
 4. t i i a
  Valkosella koristelulakalla vaan noi kaikki koristukset ja vähän glitterlakkaa päälle vaikkei se oikein tossa kuvassa näykään :D

  Oona
  Oi kiitos! :)

  Sofia
  Ne on ihan käsittämättömän maaahtavia! :D Ja mäkin kieltämättä vähän yllätyin tästä löydöksestä, vaikka siellä joskus myydäänkin kaikkea sekalaista ompelukoneista suoristusrautoihin.

  VastaaPoista
 5. Heei mä kuolailin samoi Orlyn lakkoja tänään :---)) Ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)