Sivut

perjantai 31. joulukuuta 2010

Joulukuun parhaat

Tän vuoden viimeisen kuukauden parhaat jääkööt myös tämän vuoden viimeiseksi postaukseksi. Pistin tämän tulemaan ajastettuna, itse katselen tällä hetkellä todennäkösesti joko lehvoja tai ilotulitteita. Mainittakoon tässä kuitenkin, että itselleni todella epätavalliseen tapaan kirjottelin tälle päivälle kaksikin postausta. Tämän alapuolella löytyy siis yksi koskien joululahjojani, jos ette sitä vielä bongailleet :)

Joulukuun...

...paras joululaulu:
Aknestikin Oravan Joulu. Voi pientä oravaa ja pienen oravan karua kohtaloa.


...suosituin joululahja ainakin meidän perheessä:
En tiedä mikä sen virallinen nimi on, mutta molemmat vanhemmat sai ihan oman päävispilän. Mä ostin äitille ja veli osti iskälle. Eikä ollut mikään sovittu juttu, vaan ihan sattumaa :D

...paras ostos:
Piti ostaa lämpöset, mustat, mieluusti pitkävartiset kengät hautajaisia varten. Ennestään ei löytynyt mitään tuohon kuvaukseen sopivaa ja lähdin aluksi liikkeelle vähän sillä mielellä, että onpa turhaa ostaa kengät yksiä hautajaisia varten. Mutta löytyi niin upeat yksilöt, että nyt moiset ajatukset on kaukana poissa. Kuvia kyseisistä popoista samalla, kun saan alennusmyyntiostoksiakin kuvattua.

...annoksen idiotismia tarjosi:
Kuspäisin mopoautoilija, jonka olemassaoloa oon päässyt todistamaan. Se, ettei ne tiedä bussikaistan olevan busseja ja normeja mopoja varten, ei oo vielä mitään tähän verrattuna. Olisin ollut niin onnellinen jos olis ollut niin liukasta, että se olis luisunut ojaan ja kaikilta autossa olleilta ois murtunut vähintään kallo. Helvetti oikeesti. Joku asennevammasuustesti kaikille liikenteeseen lähteville.

...vaarallisin luonteenpiirre:
Uteliaisuus. Se todellakin tappaa kissan ja tällä kertaa kävi niin heikosti että edes tyytyväisyys ei tuonut sitä takasin :--D

Lyhyeksi jäi mutta jääkööt. Ei tässä sitten muuta kun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)