Sivut

perjantai 10. joulukuuta 2010

Dear Santa Claus, I've been nicer than ever.

Oon parina viime vuotenakin esitellyt jonkinlaista joululahjatoivelistaa täällä blogin puolella ja jatketaan nyt sitten samaa "perinnettä" yhä edelleen, vaikka se lahjojen keksiminen tuntuu vuosi vuodelta vaan haastavammalta tehtävältä. Sitä kun tuntuu tarvittevan aina vaan kaikkea hippasen kalliimmanlaista mikä ei budjettiin sovi ja koittaa sitten tilalle kehitellä jotain pientä mille on periaatteessa aina käyttöä. Mutta nekin menee niin helposti semmoseksi, että pitää melkein olla mukana lahjoja ostamassa, että osuu oikeaan.

Lapasia ja (villa)sukkia Nämä onneks on semmosia, mitä porukat pystyy osteleen ilman apua. Villasukkiakin kelpuutan aika lailla minkä hyvänsä näkösinä räikeenraidallisina tai ihan jonain luonnonvaaleinan yksinkertasina. Ja lapasia aikalailla samaten.

Plugeja Näitä varten sen sijaan tarvisi varmaan jonkun semmosen ite tehdyn lahjakortin, että terveppä terve lupaan kustantaa sinulle kympin edestä plugeja. Vaikka en tiedä kannattaako tämmöstä odottaa, koska äiti ainakaan ei taida olla oikein halukas kannustaan mua tän venyttämisen kanssa :--D

Pussilakanasettejä Voi olla varma että aina ja ikuisesti tulee löytyyn käyttöä eikä ulkonäkökään ole nyt ihan niin justiinsa. Vaikka tietysti esimerkkinä tämä kollaasiin H&M:n sivulta nappaamani ihana setti on ihan järjettömän ihana ja täydellinen ♥

Värikyniä ym. Derwentin Coloursoftit yksi esimerkki monien joukosta, mutta nämä nyt on semmoset mitä päällimmäisenä haluaisin kokeilla. Mutta tässäkin tapauksessa joku "Mira saa maksattaa minulla sen ja sen rahan edestä piirustustarvikkeita" -lahjakortti olisi ihan kätevä :D

Kynsilakkoja Näidenkin kanssa tuommoinen itse toteutettu lahjakortti toimisi parhaiten, ei pelkästään siksi ettei tulisi väärän värisiä, vaan myös siksi että netistä tilaamalla saa aika monet lakat halvemmalla ja valikoimaakin löytyy vähän laajemmin.

Kynttilöitä En nyt löytänyt mitään kuvia joten tyydyin kirjottamaan sen tuohon. Mutta oon siis haksahtanut kynttilöihin ja mieli tekisi nyt jatkuvasti polttaa niitä tuossa hyllyllä sen sijaan, että pitäisin päällä tota ärsyttävän kirkasta pöytälamppua. En tiedä oliko peräti vielä pari kuukautta sitten kun pidin kynttilöiden polttamista ihan turhanpäiväisenä.

Muumimuki Taas pitäisi saaha yksi lisää ♥ Mietiskelin Niiskuneidin ja Haisulin välillä, mutta iloisen tuulen ansiosta taisi keltanen voittaa harmaan sijaan.

Näitten lisäks oon toivonut jotain muitakin juttuja, mutta ne on aika lailla semmosia, mitkä tiedän jo saavani. Kun oon joko ollut ite kaupoilla mukana tai tilannut netistä jotain haluamaani ja se on sitten lyöty pakettiin. Mutta eipä tästä nyt sen pidempiä sepustuksia. Joulun odotus jatkukoot! :-)

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on IHANA! Oli ihan pakko ilmoittautua lukijaks. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon, ihanaa että tykkäät! :D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)