Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kynsienparannusmissio

Okei, tästä lähtee mun kynsienparannusmissio ! Hankin siis tätä Annan suosittelemaa Nailtek II:ta sekä lasiviilan (ja köyhdyin hetkessä aivan törkeesti) ja toivon kovasti, että näiden avulla pääsisin vihdoin liuskottuvista kynsistäni eroon. Kun tämmösiä huonokuntosia nysiä on niin turhauttavaa yrittää laittaa nätiks. Asiaahan auttaa se, että selailee kaikenlaisten kynsilehtien skanneja ja angstaa sitten siellä esiintyvien kynsien perään, että voi kun tommoset sais itelleen ilman että mitään rakennekynsiä. Toisaalta ei mun kaikki kynnet oo ihan kamalia (vaan nää mitä käytän eniten), eli ehkä mulla on vielä toivoo :D

Tässä on lähtötilanne. Kuvasta hienosti erikseen osottamani oikeenkäden peukalo omistaa huonoimman kynnen, kun sitten taas saman käden nimettömän ja pikkurillin kynnet on kohtuu hyvässä kunnossa. Huvittaa, että siitäkään ei oo pitkä aika, kun niitä vähän lyhensin, mutta ne on taas kasvanut takas. Ja huvittavaa on siis se, että samassa ajassa muut kynnet ei tunnu kasvaneen milliäkään. :---p

Ja tässä kuvaa siitä kuinka turhauttavaa näiden laittaminen on. Koitin väkertää jotain seeprakuvioo. Ja turhauttavampaa tästä tekee se, että mun vasen käsi pystyy hädin tuskin peruslakkaukset pitään kynnellä, saati sitten että sillä vääntäis mitään siistejä/tarkkoja kuvioita :-DD Lisäks toi musta lakka levis kun laitoin päällyslakan, vaikka olin antanu kuivua yön yli.
Joo ja jos en paremmin tietäis, niin sanoisin että toi peukalo kuuluu jollekin pikkunaperolle, kun siinä on tuo kynsi noin nysä ja se on muutenkin ehkä vähän paksu.

Loppuun vielä kuvia näteistä & pirteistä kynsistä, mitä löysin niistä skanneista. Noi vasemman alanurkan ois aika söpöt vapuks.

Ja nyt ehkäpä nukkuun kun huomenna on kouluaaa~

5 kommenttia:

 1. Ahh onnea tohon!! Itekin pitäis saada omat kuntoon. Joku öljy tosiaan vois olla ainakin kynsinauhoille hyvä =))

  VastaaPoista
 2. mä oon ihan sun puolella tässä asiassa, ite joskus pureskelin kynnet aina tohon samaan kuntoon. :----D tiiän mitä tuskaa kynsien saaminen sellasiks "kunnollisiks" on.

  VastaaPoista
 3. jigglytwig Joo kiitti, sitä varmaan tartten :D Munkin täytyy kyllä hankkia viä kynsinauhoille jotain öljyä.

  g joo, kynsienpureskelu ei kannata :D vaikka en oo pureskellu enää pariin vuoteen niin nää on silti yhä tämmöset :<

  VastaaPoista
 4. Aika mahtaisa aika päivittää;P Mul on itellä aina välis ihan hyvät kynnet, jos lakkaan koko ajan...niinku nytkin. Mut just eilen lohkes yks ihan lyhyeks ja oon tosi pettyny, kun kasvatin niitä niiiin sairaan "pitkään" ja varoin ettei ne menis kauheen huonoon kuntoon.Prkl:)Toivon tosiaan et toi kallis tökötti auttaa sun kynsiä, sit voin itekin harkita sen hankkimista!

  VastaaPoista
 5. lyön vetoo ettet keksi mahtaisampaakaan :-)
  tekevälle sattuu, ainaki koulussa on vaikee koittaa pitää kynnet kunnossa ja lakkaukset nätteinä :D ite just keskiviikkona söhäsin ratkojalla hienon viirun mun vappukynsien pintaan :---P

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)