Sivut

perjantai 10. huhtikuuta 2009

We don't know it's beauty until it's dead


Hyvää pääsiäistä!


Tulin viime viikonloppuna kipeeks (luulin että mulla on angiina, mutta olikin sit vaan joku virus), enkä oo ollu koko viikolla missään tai tehny oikein mitään muuta kun kattellu lastenohjelmia, tesmaillu kynsilakkoja ja tehny vähän major-failure-kuppakakkuja (eli cupcakeja, jotka vähän levis niihin paperivuokiinsa uunissa). Mutta nyt oon kumminkin parantunu, ainakin melkein! :))Toi sininen kynsilakka on Seppälästä. Oli pakko ostaa ton ihanan värin takia eikä hintakaan ollu paha (jotain ehkä kolmen euron paikkeilla), mutta tähän tulee hirveesti ilmakuplia. Ja sit kokeilin vesimarmorointia, mutta ei sekään ihan onnistunu. En siistiny noita kunnolla, kun poistin kokonaan heti kuvattuani.

Mutta sitten voisin esitellä vähän pieniä asioita, mitä ostin viikolla 14 (tai sitä ennen) kun olin viä terve.Korviksia, molemmat parit Glitteristä (tosin eri Glittereistä) ja sitten tommonen ihanan värinen huivi Seppälästä. Rakastan tollasta aniliininpunasta <3___<3

Huomenna meen käymään porukoiden kanssa Elossa ja mennään syömään Pancho Villaan (enkä mä pääse ikinä kesäkuntoon jos jatkan näin) ja jos ostan sieltä jotain, niin siitä sitten myöhemmin! :)

5 kommenttia:

 1. ää vitsi noi rusettikorvikset on ihanat!! me likes :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana toi sininen väri kyllä!
  Söpöjä korviksia. :3

  VastaaPoista
 3. Hei hyvä että oot parantunu :)) Nahdään siis tiistaina?

  VastaaPoista
 4. Joo nähdään toki jos en jää vaikkapa auton alle :-)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)