Sivut

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Wreck This Journal

Nyt tahdon esitellä teille tällasen kivan ostamani kirjasen nimeltään Wreck this journal (=tuhoa tämä päiväkirja). Joka aukeamalla on englanniks ohjeita, joita noudattamalla on tarkotus tuhota koko kirja (kuten nimikin jo sanoo). Parina esimerkkinä vaikkapa että yhdellä sivulla käsketään sitomaan naru kirjaan, ja raahaamaan sitä perässään kävelyllä ja toisella käsketään ottamaan kirja mukaan suihkuun.


Tässä pari sivua, jotka oon jo tuhonnut. Ekan tein bussissa ja jäljessä näkyy hauska muutos, kun bussi siirty Hämeenkadulle :D Tokan nähdessään yks kaveri ihmetteli, että tää mun "tuhoominen" on kovin siistiä tuhoomista. On se jännää jos mä sitten oon niin kauheen siisti kaiken muun, paitsi mun huoneen suhteen. Täällä on taas pöydillä pieni kaaos päällä näin ohimennen mainiten :--D Mutta että tällanen päiväkirja. Jaan näitä tuhoomiani sivuja täällä teidän kanssa sitten vastasuudessakin :)

15 kommenttia:

 1. AIVAN MAHTAVA PÄIVÄKIRJA :D Mistäs tuollaisen voi löytää? aivan upea kerrassaa !

  VastaaPoista
 2. ihana ! voii että haluan tollasen ! :D

  VastaaPoista
 3. Waau, vähänkö siisti! :D

  VastaaPoista
 4. nyt kerrot heti mistä tollasen saa,ostan tuon kyllä itselleni vaikka maksaisi miljoonia !

  VastaaPoista
 5. itsekin tahtoisin tietää mistä tuollaisen löytää!

  VastaaPoista
 6. Kaikille tiedoks, tilasin tän ihan vaan Suomalaisen nettisivulta (suomalainen.com) ja hintaa ei ollut postikuluineen kun noin 12€ ;)

  VastaaPoista
 7. Vau, mistä sä tollasen bongasit?

  VastaaPoista
 8. emiliak en väitä vastaan :)

  anonyymi kuten jo noihin aikasempiin kysymyksiin vastasin, tilasin tän suomalaisen nettisivuilta.

  VastaaPoista
 9. Niin niin, mutta mistä tajusit etsiä? Mä en ikinä ite löydä mitään kivaa :P

  VastaaPoista
 10. aijaa :D ekan kerran tuli flickrissä vastaan, kun joku oli noita tuhoomiaan sivuja laittanut esille ja sitten kun jonkun suomalaisen blogista löysin vastaavia kuvia päätin selvittää että mistä tällasen sais itelle :)

  VastaaPoista
 11. tää on aika nerokas! selailin sitten eilen kans flickrissä niitä kuvia ja ihastuin sen verran että tilasin ittelleni. :---D äitiä tää vähän ihmetyttää: ''maksatko sä tuosta yli kymmenen euroa että saisit viedä sen suihkuun?''

  VastaaPoista
 12. ne on kyllä kohtuu hienoja, mitä sieltä flickristä löytyy. itekin kattelin niitä ja nyt alko masentaa kun alotin tän tuhoomisen näin laimeesti :DD

  VastaaPoista
 13. mielenkiintoinen tuo kirja :) alkaa ihan itseänikin himottaa..

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)