Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2009

I trade my old shoes for new feet, I grab a new seat

Mo! Nyt on ihan pakko päivittää tai mun vakiolukija hirttää mut huomenna koulussa :-) Ei vaan, tän koneen kanssa on ollut kohtuu paljon kaikkee sählinkiä (mitä en nyt jaksa ruveta setviin enempää tänne), mutta nyt oon vihdoin ladannu tänne kaikki noi kuvankäsittelyohjelmat ja muut tarpeelliset, että saisin kirjotettua tänne, jee :)

Mulla on kertynyt hieman näitä aiheita postata, mutta jos alottaisin nyt siitä, mitä tapahtu suunnilleen kuukausi sitten: täytin 17v ja koulussa mulle tarjottiin aamukahvit ja vähän muuta kivaa ja kotonakin viä lahjottiin.
Kuvissa vilkkuu tommonen pinkki kansioasia, jonka kaveri askarteli musta.

Veljeltä sain Emäntä-pääsiäismunan (varmaan joku vastine sille kun annoin sille 18v lahjaks ananaspurkin (jolle mulla on tosi hyvä selitys!)).

Ja yleensähän äidit antaa ruusuja, mutta meidän äiti anto mulle kaktuksen. Ehkä se tietää mun kuuluvan niihin ihmisiin, joiden mielestä nää on hauskoja. Kuolleinakin ne näyttää eläviltä mun silmään.

Ja sittenn sain kaverilta mukin. Voisin melkein sanoo että keräilen mukeja :DD Tai ainakin mulla on niitä jo niin paljon, että voisin kevyesti muuttaa jo omaan kotiin :)

Njoo, tämmönen aika nopee postaus tällä kertaa, mutta jotain sentään pitkästä aikaa. Kiitti muuten tuosta, kun kävijälaskurissa on taas noin komee luku, ihan päälle 5000! Kirjottelemisiin! :--)

PS. Oon ihmetelly ku en oo saanu anonyymien haukkuja, mutta huomasin ettei mulle oo pystyny anonyymit ollenkaan komentoida, nyt on asia muutettu! :DD

7 kommenttia:

 1. meil on melkee samana päivänä synttärit ! >:D vaan kaks päivää eroo ! täytin kans 17 :>

  + myöhästyneet onnittelut !

  VastaaPoista
 2. myöhästyneet onnittelut 8) !
  oi kivoja lahjoja., nyt alko itelläki tekeen mieli donitsia 8--------D

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä Mirtsu! :D

  VastaaPoista
 4. Ihan supersöpö toi kaktus, ihana :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi jee, kiitti ja onnee sullekin :D

  Elephant kiitti! :))

  Purkkapussi haha :--D

  Roosa eikö ookin :D

  VastaaPoista
 6. Namm donitsei : DD Ihanan värisiä oi mukit :)

  VastaaPoista
 7. itse asiassa mukeja on vaan yks, oon nimittäin tossa vikassa kuvassa liittäny kaks kuvaa yhteen :) mutta väristä oon samaa mieltä :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)