Sivut

tiistai 5. toukokuuta 2009

Remember when I was so strange and likeable

Vappu oli ja meni missäs muuallakaan kun Tampereella koskenrannassa. En ollut pukeutunut mitenkään vappumaisesti (jos ei lasketa puolta rullaa serpentiiniä kaulassa), kun tää vappen tuli vähän yllättäen. Lisäks unohdin kameran kotia siltä reissulta (mikä voi olla toisaalta ihan hyvä, koska en tiedä olisko siitä enää mitään jäljellä, jos se olis ollut mukana), joten ei siitä sen enempää kun ei oo mitään kuvamateriaalia :D

Taas on tullut käytä Elossa, kun mentiin ostaan Halpa-Hallista kangasta mekkoon, jonka teen koulussa serkulle. Siellä käyminen on lievä lompakkomurha - taas tarttu tavaraa mukaan enempi kun toi rahasäilö tahtois.

Nää kengät on joku niin hämärä ostos. Onhan nää ihanat laivastoviboista huolimatta, mutta kun mä en oo eläessäni käyttänyt korkkareita (no okei oon joskus tyyliin jossain teatterissa käydessä), ja sitten nappaan mukaani tällaset missä tota korkoo löytyy jotain 8cm :D Ja jotenkin kovin hämärästi näillä käveleminen tuntuu hirveen luonnolliselta. Mutta joo nää on Halpa-Hallista ja hintaa oli 16,jotain €. Saa nähdä millasta käyttöö nää kestää :-D

Musta hapsulaukku on KappAhlista 22,jotain € :D Olin kattonut tätä siellä kahteen kertaan aikasemmin ja tällä kertaa se oli sitten pakko jo vihdoin saada. Sitten toi valkonen niittilaukku on jo vähän vanhempi ostos Gina Tricotista 14,90 €.

Goshin kynsilakan (579 sexy lambada) äiti osti mulle Emotionista. Ihanansävynen punanen ♥ (oikeesti ihan inansa tummempi kun kuvassa)
Sitten noi muut lakat oon ostanut jo ennen vappua Anttilasta. Vihree = 236 green grass, keltanen = 13 get color, vaaleenpunanen = 5 be cool.

Nyt voisin vähän koittaa säästää omia (ja äiten) rahoja. Laukkujakin on tullut tosiaan ostettua ehkä jokunen tässä viimeaikoina (vaikka vielä kyllä himottais ehkä Spirit Storesta eräs yksilö, mutta pitää nyt kattoo :D).

4 kommenttia:

 1. psssst! tykkään sun blogista ;) ulkoasu on ihana !<3 teet tosi mageit kynsii :0

  VastaaPoista
 2. kiitoss! kivaa että tykkäät ;> ♥

  VastaaPoista
 3. Miks noi kengät ei oo näkyny sun jalassa? :D

  VastaaPoista
 4. Koska oon niin sairaan hyvä käveleen niillä ja muutenkin ne sopii kaikkiin mun vaatteisiin niin hyvin, että muut tulis vaan kateellisiks :-)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)