Sivut

perjantai 8. elokuuta 2014

Kuvalliset terveiset Berliinistä

Tähän väliin vähän enemmän kuviin painottuvaa Berliini-fiilistelyä koska en pysty keskittymään kirjoittamiseen! Hiukan kestää näiden postausten kanssa, muokkailin näitäkin kuvia taas pitkin viikkoa sen mitä töiden jälkeen aina jaksoin keskittyä. Kuvia tuli kyllä otettua tosi vähän, osittain siksi että vettä tuli kuuroina joka päivä eikä silloin viitsinyt mennä kamera kaulassa ja osittain vähän siksi, että Laura ei arvostanut jatkuvaa pysähtelyä. :-D Amsterdamissakin otin kuitenkin reilut 800 kuvaa kolmen päivän aikana ja nyt vain 200 viikon aikana.
Kertooko muuten jotain keskittymiskyvystä, että tuossakin kappaleessa oli aluksi sana "vähän" vähän joka välissä.

vesisade
graffiti Berliinissä
bileet kadulla
Yhtenä päivänä Mitten ja Prenzlauer Bergin nurkilla haahuillessamme törmättiin johonkin bailuihin ihan siis keskellä katua. Olisi ollut jännä jäädä seuraamaan tarkemminkin tuota menoa, etenkin kun oli niin kivasti pukeutuneita ihmisiä vaikka kuvan etualalle ei ehkä osunut mikään parhain esimerkki. Paitsi että niitä oli kyllä melkein joka paikassa, kun vaan piti silmät auki.

graffiti Berliinissä
graffiti Berliinissä
Torstrasse
murhattujen juutalaisten muistomerkki Berliinissä
Brandenburgin portti
Perinteiset turistinähtävyydetkin haluttiin käydä bongaamassa. Tuo murhattujen juutalaisten muistomerkki ja Brandenburgin portti on molemmat ihan lähekkäin, eli ei ollenkaan paha rasti käydä ne samalla kerralla.

Spree-joki
graffiti Berliinissä
Graffitit ei kyllä loppunut kesken, niitä oli melkein joka nurkalla!

Sanssouci
Sanssouci oli ihan ehdottomasti yks mun lemppari jutuista! Olin niin pähkinöinä tuosta koko alueesta linnoineen, puistoineen, patsaineen sekä symmetrioineen ja olisin voinut viettää siellä kokonaisen päivän, mutta nälkä iski eikä ihan heti bongattu mitään ruokapaikkaa tuolta. Vähän harmittaa kun Neues Palais jäi näkemättä, mutta tässä on taas yksi syy lisää palata Berliiniin. Oli kyllä upeaa päästä näkemään kaikki mitä ehdittiin! Pieni sadekuuro yritti kyllä taas estellä, mutta luovutti lopulta.

Sanssouci
Sanssouci
Näin myös nunnia ensimmäistä kertaa elämässäni muuallakin kuin telkkarissa! Ihanaa kun ne oli siellä ihan turisteina pokkarit kädessä muiden joukossa.

Sanssouci puisto
Sanssouci
Sanssouci
turisti Berliinissä
Ja sitten taas yksi graffiti sekä kaupanpäällisenä yksi nolo turisti. Muodikas ananasmekko valmistui matkaanlähtöä edeltäneenä iltana. Nutturoita en yleensä harrasta, koska hiusraja näyttää viilettävän jossain takaraivolla ja mulla vierähtää niiden tekemiseen yleensä joku tunti, mutta kun oli niin pirun kuuma.

kukkia
Mauerparkin kirpputori
Tuo viimeisen kuvan parveke jotenkin tiivistää sen, miksi niin yltiöpäisesti rakastuin Berliiniin.

More pictures from beautiful and colourful Berlin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)