Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kirjeenvaihtoa

Hiljaisuus blogin puolella ei näköjään ihan heti ota loppuakseen. Juuri tällä hetkellä elämä tuntuu soljuvan ohi semmoisena tasaisen tönkkönä puurovirtana, mutta ei se kamalasti harmita, koska sitten on niitä pieniä hetkiä tai yksittäisiä päiviä siellä täällä, kun kaikki on aivan mahtavaa. Esimerkiksi ensimmäisestä palkkapäivästä repesi ihan huikea riemu. Muutenkin on koko ajan vatsassa semmonen jännä kutina, vähän semmoinen ukonilmaa enteilevä fiilis. Ihan kun jotain olis muka tapahtumassa.

Lisäks ilahduttaa se, että sain vihdoin aikaiseksi kirjeenvaihdon aloittamisen. Harrastin sitä joskus kymmenisen vuotta sitten, mutta vain Suomen sisällä. Nyt metsästän kirjekavereita ulkomailta ja muutama niitä on löytynytkin. Miten mahtavaa oliskaan, jos niistä tulisi pitkäikäisiä ystäviä! Oon ihan täpinöissäni. Kirjeiden kirjoittelu ja koristelu on ihanaa puuhaa.

kirjeenvaihto
kirjeenvaihto
kirjeenvaihto
Toisaalta olisi hauska löytää kirjeenvaihtokavereita myös Suomesta, koska postittelu olisi halvempaa ja jos oikein rohkeaksi heittäytyy, voisi ehkä nähdäkin joskus.

I've started penpalling, how awesome!

4 kommenttia:

 1. Heips, mistä löysit kirjekaverisi? Mäkin haluuuun!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein Interpals-sivustolle profiilin ja sitä kautta. :D Lisäksi yksi ihminen otti yhteyttä Instagramissa, kun laitoin sinne tuon keskimmäisen kuvan. Interpalsin kautta tulee vaan paljon "turhiakin" viestejä: erinäkösiä iskuyrityksiä, rahan kerjäämistä ym. mutta sieltä voi härskisti blokata niitä maita/mantereita, joista niitä eniten tulee.

   Poista
 2. Kirjeenvaihto on mukavaa :) Ja eikä miten ihanasti oot koristellu ton kirjeen!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon tästä kyllä niin innoissani! Kiitti :)

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)