Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tuparilahja

Lahjusten keksiminen yleensäkin on älyttömän hauskaa touhua, mutta tuparilahjojen keksimisessä on vielä joku erityinen hauskuuskerroin. Mulla oli viime viikonloppuna yhden kaverin tuparit ja onneksi oon nyt kesän täällä Ylöjärvellä, koska pääsin hankkimaan tuparilahjan osaset Tigeristä! Se on ihan huikea kauppa ja saisi luvan avata jo Jyväskyläänkin. Sieltä löytyy kaikkea semmoista ihanaa hyvän mielen aikaansaavaa tavaraa, jota ei tiennyt edes tarvitsevansa, eli ihan täydellistä tuparilahjamatskua!

tuparilahja tuparilahja
Söpöjä lautasliinoja, muistilappuja, kartonkipillejä ja saippuakuplia. Kuplat tosin on muualta ja purkin koristelin itse. Tää nyt ei ole mikään erityisen mielikuvituksellinen lahjasetti, mutta omasta mielestäni tupareihin on kiva viedä lahjaksi vaikka just tämmöisiä tavallista söpömpiä käyttötavaroita, joita ei ehkä tavallisesti tuu hankittua.

Tuparit itsessään oli huiput! Mahtavia ihmisiä ja paljon naurua. Kamerakin unohtui kokonaan laukkuun. Ihmisten pitäisi muuttaa useammin, että pääsisi juhlimaan tämmöisissä meiningeissä muutenkin kuin kerran vuosikymmenessä.

Housewarming parties and gifts are so much fun! People should move more often.

2 kommenttia:

  1. Voi mira! Kiitos vielä ihanaihanaihanasta tuparilahjasta ja varsinkin siitä että tulit itsekin ilostuttamaan juhliani! :> Huippu paketti ja huippu sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ja kiitos itselleskin vielä äärimmäisen hauskasta lauantai-illasta, ihana! :-)

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)