Sivut

tiistai 20. toukokuuta 2014

Pikakuulumiset

Härregyyd, nyt on jo 20. päivä! On ollut parikin juttua, mistä oon aikonut tässä toukokuussa tulla kirjottelemaan ja nytkään en yhtään tiedä mistä aloittaa. On ollut vähän kiireinen ja väsynyt olo. Kävi nimittäin niin onnekkaasti, että sain kesäksi töitä! Siinäpä se päällimmäinen syy, että en oo taipunut kirjottelemaan ja kaks viimesintä Game of Thronesin jaksoakin on näkemättä. Lisäksi missasin ravintolapäivän ja Tampereen muotikirppiksen taas, koska olin viikonloppuna niin väsynyt. Töitä on seiskasta kolmeen ja sen jälkeen oon aivan kuitti. Pitäis mennä nukkumaan illalla kaheksalta, että olisin etäisestikään pirtee.

Työpaikka on Tampereella ja niinpä muutin porukoiden nurkkiin Ylöjärvelle vähän reilu viikko sitten. Täällä vietän suurimman osan kesästä, mutta onneksi viikonloppuina pääsee piipahtamaan Jyväskylässä ihan kuten Jyväskylässä asuessa piipahdan täällä. Lisäksi mökki on on ehkä noin vartin ajomatkan päässä tästä porukoiden uudelta asunnolta, eli sinnekin voi mennä viikonloppuina rauhottumaan. Jos sitä vaikka rohkenisi kastamaan muutaman vuoden talviturkit kerralla.

sotkuinen lattia
Pienen huoneen lattia peittyi tavaroiden alle kun toin kamppeita Jyväskylästä, mutta nyt tavarat on onneksi jo paikoillaan. Säilytystilaa on tosi vähän, mutta ihmeen hyvin tää huone kaiken nieli. :-D Onhan tuossa tommonen iso vitriini, mutta siellä on jo lievästi creepyjä asukkaita.

matkamuistonukkeja
matkamuistonukkeja
Nämä on mun mummun vanhoja nukkeja, joita se on saanut tai tuonut tuliaisina ulkomailta ja onhan siellä jo muutama munkin hankkima matkamuisto. Onneksi en kärsi nukkekammosta, pari noista näyttää nimittäin todella karuilta. :-D Mutta nyt pitäis taas mennä jo nukkuun, halusin vaan äkkiä tulla ilmottelemaan, että hengissä ollaan. Ja kivempia postauksia luvassa toivottavasti joku kaunis päivä. Oon muuten niin fiiliksissä tästä kesästä, mutta arkiviikot tuntuu paljon kiireisemmiltä kun varmaan koko kouluvuonna. Perjantaistakin olin niin pähkinöissä, että hehkutin sitä ihan Facebookissa asti. Enkä kirjottele sinne enää nykyään oikein mitään. Mutta toivottavasti tekin ootte fiiliksissä ja pähkinöissä ja kaikki on kivaa! Kuulemisiin! Höhöhöö.

I'm super psyched because of summer and because of my summer job but also super tired because of my summer job and also my brain can't produce anything sensible because I'm so tireeeedD and also psyched!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)