Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

a sketchbook is a book for sketching

Oon innostunut täyttämään luonnoskirjaa tässä syksyn mittaan oikein urakalla. Varmaan joskus amiksen aikoihin tuli viimeksi piirreltyä näin paljon. Välillä menee hermot kun tuntuu, etten osaa piirtää muuta kuin hehtaarikokoisia vasemmalle kääntyviä naamoja 3/4 vinkkelistä, mutta tuskin se siitä paranee muulla kun harjottelulla. Lisäksi käytän liikaa energiaa kadehtimalla kaikkia, joilla on selkeä oma tyyli piirtää, kun omalla kohdalla sellaisen kehittäminen tuntuu ihan mahdottomalta.

piirustus
piirustus
piirustus
piirustus

Enimmäkseen oon suunnitellut vaatteita, sellaisia mitä vähän himoitsen omaa vaatekokoelmaani täydentämään. Kohtuu helppohan niitä olisi tehdä, kun ompelu on niin mukavaa puuhaa, mutta kaavoitus sen sijaan... Not so much! Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on duffelitakki. Semmoinen olisi kiva jostain vaaleahkon harmaasta villakankaasta tehtynä, mutta vaaleassa ulkotakissa likaantuminen näkyy ehkä vähän liian herkästi. Lisäks haluaisin jotain arkisia mekkoja esim. ihan vaan trikoosta tai kollarista. Ei mitään järkyttäviä makkarankuoria vaan semmosia kivoja rentoja. En oo oikeastaan ikinä kuvitellut, että osaisin arkena käyttää mekkoja, mutta yhtenä päivänä päätin kuitenkin kokeilla ja ei se tuntunut yhtään niin luonnottomalta, mitä odotin. :D En vaan ikinä oo pitänyt itteäni mekkoihmisenä. Toisaalta on tässä tullut muutettua käsityksiä vähän muidenkin "ei ikinä" -juttujen suhteen, miksei siis myös mekkojen. Mutta koska nyt tuntuu tulevan hirveän tönkköä tekstiä ja ihan liian pitkiä lauseita, toivotan hyvää yötä!

Lots of random rambling about a few sketches. In a nutshell I want a duffle coat and some casual dresses. And maybe some more drawing skills.

P.S. vielä, kannattaa osallistua arvontaan, koska tuskin missään arvonnassa blogien historiassa ikinä on ollut näin korkeat voittomahdollisuudet... :--D En voi vieläkään muuta kuin ihmetellä, että ihanko oikeasti.

3 kommenttia:

 1. Oi, kivalta näyttää sun luonnosvihkonen! Tykkään erityisesti tuosta toiseksi viimeisimmästä kuvasta. Musta olisi kanssa hauskaa suunnitella vaatteita ja miksei ommellakin niitä mutta jo alkajaisiksi multa puuttunee luonnostelutaidot, enkä varmaan osaisi sitä kaavoitustakaan... Mutta saahan sitä haavehtia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tekemällä kyllä oppii, tylsä sanonta mutta totta. Etenkin jos tykkäät lakata kynsiäsi, niin voisin kuvitella että sulta löytyy semmoista ompelun vaatimaa tarkkuutta. Ompelukirjoista ja -lehdistäkin löytyy paljon kaavoja, joita voi yrittää myös muokata mieleisekseen. Ei tarvi jäädä haaveilun tasolle. Itsekin oon tässä ajatellut, että voisin oikeasti yrittää oppia puhumaan saksaa sekä neulomaan, enkä aina vaan haaveilla kummankin tekemisestä. :D

   Poista
  2. Mäkin uskon kyllä että ehkä mä kuitenkin osaisin, jos vain alkaisin yrittämään. Noi on vain niitä hyviä perusteluita aikaansaamattomuudelle... :)

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)