Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Maailman ihanin paperikauppa

Täytyy alkuun ihmetellä, että menikö edellinen postaus ihan täysin kaikilta lukijoilta ohi vai oliko ne korvikset kaikkien mielestä niin ankeat, että kukaan ei halua osallistua arvontaan? :D Mun piti oikeasti tarkistaa, että onko kommentointi jostain syystä mahdotonta, kun yksikään ihminen ei ole osallistunut. Mutta jos hypätään postauksen varsinaiseen aiheeseen sen enempää kummastelematta.

Laura (aiemmin tunnettu pelkästään nimellä kämppis) kertoi yhdestä mielettömän hienosta löydöksestä Jyväskylän harjun nurkilta. Osoitteessa Yliopistonkatu 6B on kuulemma kohta 60 vuoden ajan sijainnut liike nimeltä Harjun Paperi. Lauran kuvailun perusteella se kuulosti jo niin ihanalta että oli pakko päästä käymään. Ja onneksi kävin, sillä pelkkä näyteikkuna teki mut ihan suunnattoman iloseks. Niin mahtavaa että tuommonen liike on selvinnyt niin pitkän aikaa ja vielä samoissa tiloissa. Valikoimista löytyy huima määrä toinen toistaan söpömpiä, kauniimpia ja hauskempia kortteja, mutta myös muuta paperitavaraa. Ja myös niitä ihanan makuisia kartion mallisia nekkuja! Nam nam. Jos tämä on joltain jyväskyläläiseltä mennyt ohi, niin nyt asia kannattaa korjata! Ite tulin niin onnelliseksi pelkästään tuommosen liikkeen olemassaolosta, saati sitten näistä ihanista korteista jotka ostin:

postcard postikortti postcard postikortti postcard postikortti

Upeita kortteja riitti niin tuhottoman paljon, että valinnan vaikeus oli melkein ylitsepääsemätön. Tämä hehkutus saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta uskokaa että sitä se ei ole. Lisäksi alkoi tehdä mieli palata taas Postcrossingin pariin. Se harrastus jäi kun muutin Jyväskylään ja aloitin opintotuella elämisen, mutta kuinka kivaa olisi päästä lähettelemään näin söpöjä kortteja ympäri maailmaa!

Nyt pitäisi enää saada näistä rakenneltua joku ihana kollaasi tuohon huoneeni seinälle.

My friends showed me the cutest little paper shop ever. It's existence alone made me super happy not to mention these adorable postcards I bought!

4 kommenttia:

 1. Joo, se Harjun korttikauppa on aivan mielettömän ihana! :) Muistan, kun äiti oli käyttämässä mua Jyväskylässä pääsykokeissa muutama vuosi sitten ja näytti mulle melkein ensimmäisenä tuon kaupan, joka on ollut samalla paikalla myös silloin, kun äiti itse on opiskellut täällä. Siitä se sitten lähti... :D Mun mielestä on ihan mahtavaa, että tuollainen pikkuputiikki on edelleen olemassa ja pärjää kaiken maailman ketjuliikkeiden keskellä maailman siirtyessä koko ajan enemmän ja enemmän nettiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma äitini opiskeli myös aikanaan Jyväskylässä, mutta ei ollut kuullutkaan tuosta kaupasta. :D Mutta on se kyllä ihana paikka, moni varmaan mielellään tukeekin tuollaista pikkuputiikkia ja hakee sieltä korttinsa ennemmin kuin ketjuliikkeistä. Itekin liityin siihen joukkoon, tuolla on niin upea valikoima kaikenlaisia kortteja. :)

   Poista
 2. Bongaan Joutomaata! ♥ Ihania kortteja muutenkin. Tykkään myös noista ällötys-sanamagneeteistä, enpä oo nähnyt tollasia :o En kyllä muutenkaan oo englanninkielisiä kattellut... Pitää varmaan raivata eBay läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, teki mieli hamstrata kaikki Joutomaan kortit mitä sieltä hyllyistä löytyi. :D Ja sanamagneetit on juurikin eBaystä hankittu, harmi vaan että niissä oli melko karmivat toimituskulut verrattuna siihen mitä eBay-krääsällä yleensä. Mutta jos oot utelias, niin täältä löytyy kuvat siitä millasissa paketeissa noita on.

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)