Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Canvas Festival

Oon taas vähän myöhässä tän postauksen kanssa, mutta halusin vielä kirjotella kesän viimeisestä festarista, kun sain sieltä niin kivoja kuviakin. Kyseessä on siis Canvas Festival, joka tapahtui 30.-31.8. täällä Jyväskylässä. Kyseinen festari järkättiin ekaa kertaa ja tapahtumapaikkana toimi entinen paperitehdas. Mielestäni se sopi todella hyvin tuommoisen kaupunkifestarin ympäristöksi. Olin vähän kahden vaiheilla tuonne lähdöstä, mutta onneksi Laura houkutteli mukaan tuona tokana päivänä. Oli jättebra kruunaus koko festarikesälle!

Löysin pokkaristani miniatyyritehosteen, huomaa ehkä sanomattakin kun katsoo noita kuvia. :D Innostuin vaan noista upeista väreistä mitkä se tuo kuviin ja onhan tuo ainakin mun mielestä aika khuul tehoste.

vanha juna graffiteja
Paikalle päästiin tosiaan tuommoisella huikealla vanhalla junalla. Se kuljetti ihmisiä matkakeskukselta festarialueen lieppeille ihan ilmatteeksi. Tulihan siinä ihasteltua myös äärimmäisen hienoja graffiteja.

hökkeli nurmikolla istuskelua
Ennen varsinaisen festarialueen porttien sisäpuolelle siirtymistä istuskeltiin hetki nurmikolla viiniä "nautiskellen", koska noh, narikka olikin siellä alueen sisäpuolella, joten sinne ei saanut juomisia talteen. Mikäs siinä kun tuolle päivälle osui vielä upea sää, kelpasi istuskellakin. Seuraavana aamuna huomasi syyskuun alkaneen, vettä tuli kuin aisaa.

canvas festival canvas festival canvas festival Sin Cos Tan
Tykkäsin todella paljon tuosta festarialueen fiiliksestä ja siitä miten kaikki oli kaupunkifestarille sopivasti rouheaa. Mitä nyt heti ensimmäisenä pahoinpitelin melkein nilkkani, kun kävely semmoisilla pikkuisen rouheammilla kivillä läskipohjakiilakorkokenkien kanssa ei ollutkaan ihan niin helppoa. Ruokapuolelta odotin ehkä vähän enemmän, päädyttiin illan lopuksi kävelemään keskustaan Heseen. Ja se narikkajärjestely oli vähän pöljä. Mutta muutoin oikein onnistunut ja mukava festari, voisi mennä uudestaankin erityisesti jos lippujen hinnat pysyy noin kohtuullisina (lauantai maksoi 19 euroa paikan päältä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)