Sivut

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Egg on a pizza

Dun dun duuuunn! Otsikko kertoo kaiken. Kokeilin taas jänniä juttuja italialaisia reseptejä sisältävästä kirjasestani ja päädyin heittämään kananmunan pizzan päälle. Kämppis ihmetteli tätä yhtä paljon kun minä itekin, mutta kai sen on oltava hyvää jos se on painettu kirjaan.

Ja hyvää oli! Pitäisi vaan jaksaa joskus tehdä pohjakin itse jos sitä onnistuisi tekemään semmoisen mistä tykkää, mutta olen laiska. Jos tekee itselleen ruokaa sillä mentaliteetillä, että kun nyt vähän maistuisi hyvältä että sitä jaksaa syödä sen vähintään kolme päivää, niin ei siinä aina jaksa turhia hifistellä. Ja ohje on tosiaan kirjasta peräisin, mutta sovelsin sitä pikkusen. Täytteeseen piti tulla babypinaattia, mutta kaupassa oli vaan semmoisia eri salaateista koostuvia sekoituksia. Ostin siis niitä ja paistoin pannulla yhden pilkotun valkosipulinkynnen kanssa kunnes salaatit lakastui. Jääkaapissa oli kirsikkatomaatteja jonkun toisen ruoan jäljiltä, joten heittelin niitäkin kaiken sekaan vaikka eivät alkuperäiseen ohjeeseen kuuluneetkaan. Sitten vähän mozzarellaraastetta ja kananmuna rikki vaan siihen kaiken keskelle, vähän suolaa ja pippuria ja koko komeus uuniin. Ja sitten on herkkupizza valmis naatiskeltavaksi!

3 kommenttia:

  1. Minä rikos lähes aina kananmunan pitsojen päälle, naaaam!

    Kokeile tehdä joskus pohja kermajuustosta. Leivinpaperin päälle vedetään siis juustohöylällä kermajuustoviipaleilla paloja noin kaksi kerrosta (niin että leivinpaperi ei paista läpi)neliön muotoon tai mihin nyt haluukaan ja siihen päälle paseerattu tomaatti/tomaattimurska, kinkut, juustot ja mitä täytteitä nyt haluaakaan. Uunissa niin kauan kunnes täytteet ovat hyvin sulaneet. NAAAAAAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo juustopohja kuulostaa jännältä mutta hyvältä myös! Muistan kyllä lukeneeni tuon linkkaamasi postauksen blogistasi ja sitä piti kokeilla, mutta sitten se kuitenkin unohtui. Pitääpä tällä kertaa yrittää muistaa vähän paremmin. :D

      Poista
  2. Saako vähän mainostaa :)?

    http://www.pieceofpanda.com/2013/01/nopea-helppo-ja-maukas-evas-toihin-seka.html tästä puhuin.

    http://www.pieceofpanda.com/2013/05/pizza-tortilla-meksikolainen-pitsa.html tässä pohjalla ihan tortillapohja :)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)