Sivut

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Otsake näkyviin!

Mietin otsikkoa taas niin pitkään että parempi mennä vaan tämmöisen naurettavuuden kanssa. Eihän tästä tuu lasta eikä paskaa muuten. Oon vaihteeksi vähän ihmetellyt hiuksiani ja sitä miten ne on ollut melkein ihan samanlaiset viimeset viisi vuotta, mitä nyt pituus muuttunut välillä. Radikaalein asia tässä viiden vuoden aikana on ollutkin se, kun pari vuotta sitten leikkautin polkan. Pastellivärejäkään ei ole tullut vielä kokeiltua. Mikäs siinä, ei mulla ole ollut ikinä mitään pakottavaa tarvetta muuttua vaan muuttumisen tähden, eikä ole vieläkään, mutta yhtenä iltana heräsi vaan semmoinen ajatus. Että mitäs jos kasvattaisin otsiksen pois. Kuulostaa ehkä ihan mitättömältä päätökseltä monen korvaan, mutta jos suurimman osan elämästä (10-15 vuotta) otsan peittona on ollut joku lirpake, niin ajatus siitä luopumisesta on aika jännä. Helppohan se on leikata uudestaan paikalleen, mutta se kasvattamisprosessi vaan on ihan pirun ärsyttävä. Ei jaksaisi ihan turhaan kokeilla. :D Nimittäin kokeilin joskus ala-asteen lopulla ja vaikka sain otsiksen heitettyä piilon semmoisella nololla pannalla kasvatuksen aikana, oli se silti turhauttavaa touhua. Ja arvatkaa mitä. Kun sain sen otsiksen lopulta silloin ala-asteen loputtua kasvatettua hukkaan, niin leikkautin sen taas joskus yläasteella takaisin. Hahahaa.

Pienen pähkäilyn jälkeen keksin miljoona syytä, miksi elämäni olisi helpompaa ilman otsista. Ei enää ikinä tarvitse katsoa ulos ikkunasta ja itkeä että nyyh siellä tuulee. Ei tarvitse käyttää suoristusrautaa lähes joka päivä. Ei tarvitse hiuslakkaa joka päivä. Hiustenpesuväli pitenee. Hiusten laittoon aamuisin kuluva aika lyhenee. Voin vetää päähäni minkä tahansa kypärän, pipon tai hatun ilman että otsatukka painuu linttaan ja peittää puolet näkökentästä. Voin siis ostaa Coston lätsän heti kun siihen on vaan rahaa! ♥ Voin osallistua mosh pittiin jos siltä tuntuu. Ja niin monta muuta syytä, joita en nyt tähän hätään edes muista. Kasvotkin kuulemma näyttää kapeammilta ilman otsista ja jos eroa ei muuten huomaa, niin halusin vähän korostaa sitä vaikutelmaa tuossa ekassa kuvassa.

Bye bye bangs, I won't be needing you anymore.

4 kommenttia:

  1. Ihanat terveennäköiset hiukset! Sinulle sopii kyllä hyvin sekä otsis että nakuotsa. Kesällä tykkään nähdä ihmisillä ainakin kevyempiä otsatukkia, ei tee katseesta niin raskasta. Itse leikkaan kesäksi aina toispuoleisen otsiksen eli alkaa toiselta puolelta lyhkäsenä ja jatkuu pidemmäksi toiselle sivulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kokeilin yläasteella sivuotsistakin, mutta en jotenkin osannut olla sen kanssa. Sen sijaan tänä kesänä, tai oikeastaan jo keväästä lähtien piti keventää näitä hiuksia leikkaamalla kerroksittain tuosta kasvojen vierestä. Sille ei taida kuitenkaan olla enää tarvetta, kun tuo otsiksen hukkaaminen keventää jo aika paljon.

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)