Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Suomipop festivaali 2013

Tuli vähän yllättäen piipahdettua Suomipop festareilla viime viikonloppuna parina päivänä. Veli halusi nähdä PMMP:n ainakin vielä kerran ja niin tietysti minäkin. Joten nokka kohti Jyväskylän Lutakonaukiota!

Jos tämän kesän festaripostausten jälkeen jollekin on jäänyt vielä vähän epäselväksi, niin PMMP on ylivoimaisesti parasta livemusiikkia. Parasta! Eppu Normaalin lisäksi of course. Lisäksi ihmeteltiin Elokuuta, Jukka Poikaa, Yötä, Irinaa ja Popedaa. Ja vähän Matti Nykästä joka myös piipahti lavalla jossain välissä. Festariruoan taso jaksaa myös ihmetyttää aina ja yhä vaan. Veikka osti kympillä makkaraperunat, jotka ei kyllä olleet makkaroita nähneetkään. Seuraavana päivänä syötiin kämpällä jo niin paljon, että ei tarvinnut mennä ruokakojuille päinkään. Mutta kaikkineen oli taas erittäin supreme viikonloppu vaikka Eppu Normaali olisi tehnyt siitä aivan häkellyttävän täydellisen! Viimeisen kuvan riemuidiootti kiittää ja kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on hyvännäköinen blogi! Törmäsin linkkiin Radolassa ja wtf-elämys oli suuri, kun tajusin, että "oho, TÄÄ ON TÄÄ tyyppi Tumblrista!!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, kiitos ihanasta kommentista! <3 Aiheutit mulle juuri semmosen kunnon korvasta korvaan hymyn. :D

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)