Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Karvanpoistomömmöjä Veetiltä

Buzzador on varmasti monille blogeja lukeville tuttu yritys, joka lähettä tuotenäytteitä vapaaehtoisille testaajille erilaisten kampanjoiden yhteydessä ja buzzaajaksi voi liittyä kuka tahansa. Itse liityin jo vuonna 2009 ja kappas vaan, pääsin osallistumaan ihan ensimmäiseen kampanjaani viime kuussa. :D Kyseessä on Buzzadorin Veet-kampanja ja kesän tultua oikein rytinällä, oli kiva päästä kokeilemaan saamiani tuotteita.

Sain testattavaksi pari ihokarvanpoistovoidetta, joista toisen kanssa käytetään tuollaista lastaa ja toinen sopii käytettäväksi suihkussa tuon pienen pesusienen kanssa. Lisäksi sain kasvoille sopivia kylmävahaliuskoja, joilla olen siistinyt kulmakarvojani ennenkin. Kuvasta pääsi unohtumaan kosteusvoide, jonka pitäisi hillitä karvankasvua, mutta sellainenkin paketista löytyi. Voiteen karvankasvua hillitseviä ominaisuuksia en oikein osaa kommentoida, koska ei nämä minun käsien ja jalkojen vaaleat haitulat muutenkaan ihan silmissä kasva, mutta muuten se on ihan ok kosteusvoide. Ei mikään kosteuttavin mahdollinen, mutta ihan toimiva.

Näitä kasvoille sopivia kylmävahaliuskoja olen tosiaan käyttänyt aikaisemminkin. Oon ollut ihan tyytyväinen, näillä saa siistittyä kätevästi semmoiset vaaleat haitulat, jotka huomaa yleensä vain tietyssä valossa. Lisäksi ne tuntuu vaan katkeilevan nyppiessä, mutta näillä niistä pääsee ihan hyvin eroon.

Ja tätä voidetta on mahdollista käyttää suihkussa. Putelissa lukee, että voide sopii käytettäväksi säärien, käsivarsien ja bikinirajan iholla, mutta Veetin sivuilla on mainittu sääret, kainalot ja bikiniraja. Noh, itse käytin sääriin ja jos joku haluaa nähdä minkälaista vaaleaa sänkeä tällä yritin poistaa, niin tässä olisi lähtökohta.
Voide toimii siis niin, että ensin se levitetään tuolla sienen vaaleanpunaisella puolella ja odotetaan vähintään minuutti. Sen jälkeen on lupa mennä suihkuun, mutta voiteen peittämälle iholle ei saa suunnata suoraa vesisuihkua ainakaan kahteen minuuttiin. Omasta mielestäni tuntui turhalta mennä suihkuun varomaan jalkojensa kastelemista pariksi minuutiksi, joten jätin menemättä. Sen jälkeen voide poistetaan hieromalla sienen valkoisella eli karkeammalla puolella pyörivin liikkein ja lopuksi iho huuhdellaan huolella.
Tämä kyllä tehosi noihin säälittäviin säärikarvoihini yllättävän hyvin. Siinä missä epilaattori vain katkoo ne, niin tuolla voiteella suurin osa tuntui häviävän ja sääristä tuli sileät. Voi olla että korvaan tämän kesän epiloinnit tällä kivuttomalla tavalla. :D

Viimeisenä tämä lastan kanssa käytettävä voide. Paketin ohjeiden mukaan tällä voi poistaa säärien, käsivarsien, kainaloiden ja bikinirajan karvat, mutta tässäkin tapauksessa Veetin sivuilla on annettu erilaiset ohjeet. Siellä on nimittäin mainittu pelkät sääret. Paketin ohjeiden mukaan päätin kuitenkin kokeilla tätä kainaloihin. Voide siis levitetään halutulle alueelle ja annetaan vaikuttaa vähintään kolme ja enintään kuusi minuuttia. Itselläni tuo kolme minuuttia ei riittänyt ihan parhaaseen mahdolliseen tulokseen, mutta uskon että yksi minuutti lisää olisi tehnyt jo jonkinlaisen eron. Vähän vaan epäilyttää käyttää tämmöisiä karvoja liuttoavia mömmöjä kainaloihin. Ehkä käytän tätäkin jatkossa vaan sääriin.

Että semmoista tällä kertaa. :D Summa summarum, mielestäni ihan toimivia, helppoja ja nopeakäyttöisiä mömmöjä ainakin vaaleiden säärikarvojen poistamiseen. Oliko nyt tarpeeksi monta kertaa sana karva tässä postauksessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)