Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus - Himosfestival 2013
Juhannus-päivä Himoksella oli jättekiva kokemus ja oikein sopiva lämmittelykierros Ruissia ajatellen, kun pääsee fiilistelemään nämä samat upeat esiintyjät siellä vielä uudelleen. Ismo Alanko on ihan mieletön, niin mahtavaa miten paljon siltäkin löytyy vielä energiaa. Von Hertzen Brothersia ei oo tullut kuunneltua kun radiosta, mutta olivat kyllä hyviä livenä. PMMP oli justiinsa niin ihana kun aina ja keikka hujahti tosi nopeasti ohi, olisin jaksanut hyppiä vaikka kuinka paljon pidempään. Rusketusraitoja ei tullut viime kesänä Ruississa, mutta nyt kun sekin soitettiin, innostuin niin pahasti, että heti kertsin alussa huusin kurkku suorana rusketusraitojen perään, vaikka ensin ois tietysti pitänyt heittää pois housut ja paidat. :-D Mutta mitäs noista, oli ihan superb juhannus!

PMMP:n jälkeen kaveri kävi vielä pulahtamassa pienellä yöuinnilla ja koko illan kruunasi ilotulitus sekä tietysti taivaalla kummitellut superkuu. Sunnuntain sen sijaan kruunasivat leirintäalueella parveilleet lokkipataljoonat, pariin otteeseen meinasivat tulla ihan telttaan asti kylään. Eivät onneksi ehtineet niskaan paskoa. Niitä oli meinaan aika pirun paljon, postauksen viimonen kuva ei edes tee oikeutta sille millaisilla vahvuuksilla olivat paikalle kokoontuneet.2 kommenttia:

 1. Ei ihme että lokit kerääntyvät kun maassa näyttää olevan niille katettu seisova pöytä... Ärsyttävää tuollainen sotkeminen, murr.

  Olen kyllä hieman kateellinen noista keikoista, etenkin PMMP:n. Onneksi tulevat vähän lähemmäs Rovaniemelle elokuussa niin pääsen itsekin riehumaan x) Tunnelma on varmaan haikean riemuisa, sillä se taitaa olla bändin viimeinen keikka toistaiseksi, sniff. Vaikka viimeinen levy ei natsannut minulle, on jokainen keikka kuitenkin ollut mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei voi kun ihmetellä ihmisten välinpitämättömyyttä ja laiskuutta. Vaikka välillä tuntui että tuolla oli roskiksia tosi huonosti, mutta kyllähän niitä on jotka heittää roskan maahan vaikka roskis olisi kolmen metrin päässä.

   Onhan se haikeaa että noin mahdottoman hyvää bändiä ei pääsekään enää ensi kesän festareilla fiilistelemään. Mä oon jopa alkanut päästä siihen viimeisimpään levyyn sisälle nyt, vaikka vuosi sitten olin aika kujalla sen kanssa. Mutta paljon ovat Paula ja Mira antaneet tässä vuosien aikana ihania biisejä ja keikkakokemuksia. <3

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)